Hippe pumps

Een paar nieuwe hippe pumps is nooit overbodig. Je kan namelijk als vrouw zijnde niet genoeg pumps in je kast hebben liggen. Pumps kunnen je outfit helemaal compleet maken, doordat ze een perfecte toevoeging kunnen zijn. Wel is het dan belangrijk dat je voor een hippe pump gaat. Maar wat is nou hip op dit moment? Weet jij dit ook niet, dan ben je hier op de juiste plek beland. Ik ga jou laten zien wat de echte hippe pumps zijn van dit moment.

Pumps waar je dit seizoen zeker mee gezien mag worden zijn pumps in een fel en vrolijk kleurtje. Deze pumps doen het op dit moment erg goed. De winkels liggen er dan ook vol mee. Stop die saaie zwarte pumps dus maar ver achter in je kast en ga voor een vrolijke kleurrijk nieuw exemplaar!

Een goed voorbeeld hiervan zijn bovenstaande pumps. Deze rode pumps met stippen zijn erg hip en vallen lekker op. De meeste vrouwen vinden dit erg leuk, maar er zijn ook een hoop vrouwen die het maar niks vinden om op te vallen. Ga dan vooral niet voor deze pumps! Wel wil ik je alsnog aanraden te gaan voor een kleurtje, maar ga dan voor een wat subtielere variant. Een goed voorbeeld hiervan zijn onderstaande pumps.

Deze pumps staan toch lekker zomers maar trekken niet al teveel blikken.

Ook helemaal hip zijn de pumps met strikjes op de zijkant. Deze zie je ook weer veel verschijnen en naar mijn mening geheel terecht! De pumps staan leuk, zomers en het strikje maakt deze pumps erg origineel en uniek. Deze pumps zijn ook erg geschikt voor een gala of een feestje door de hoge hak en het felle kleurtje. Een kort jurkje erboven en jij bent er helemaal klaar voor! De mannen zullen vast niet van je af te slaan zijn!

Wil jij niet geheel gekleurde pumps, maar vind je een beetje kleur wel leuk? Ga dan voor deze pumps!

Of deze!

weheartit.com

 

No more articles