Hippe nagellak

We kennen het dilemma allemaal. Je hebt het perfecte outfit bij elkaar gezocht, je mooi opgemaakt, je haar gedaan en dan blijven je nagels nog over. Wat ga je er dit keer mee doen? Wil je ze marnicuren, of ga je liever voor een lekker fel kleurtje? Met nagels kan je een heleboel kanten op. Het hangt heel erg van je persoonlijkheid af wat voor nagellak het beste bij jou past. Je hebt nagellak in allerlei verschillende soorten en kleuren. Je kan gaan voor een nagellak met glitters, maar ook voor een basic neutrale nagellak. Ook zijn er veel mensen die houden van een rustige kleur nagellak. Om te kijken wat het beste bij jou past, heb ik een kleine selectie gemaakt van verschillende kleuren nagellak.

Om te beginnen, deze hippe fluor nagellak. Ideaal voor wanneer jij een feestje hebt met als thema felle kleuren/fluor kleuren. Wanneer je een echt fluor feest hebt met blacklights is het al helemaal leuk om oplichtende nagellak te kopen. Deze licht op wanneer het speciale licht erop valt en dit geeft een super vet effect!

De nagellak is er naast fluor groen ook nog in een hoop andere kleuren. Er zit vast wel een leuke kleur voor jou tussen!

Ook leuk zijn deze glitter nagellakjes. Ze hebben iets weg van metallic kleuren. De nagellak staat ontzettend feestelijk. Vooral de gouden kleur vind ik erg mooi. Deze staat erg chique.

De rode kleur is leuk om te combineren met een rode lippenstift. Hiermee weet je zeker dat je zal opvallen!

Deze nagellak is wat zachter van kleur. De kleuren zijn minder in het oog springend, maar absoluut niet minder mooi! Super leuk voor wanneer jij een licht outfit draagt met daarin veel zachte neutrale kleuren als beige en wit. De nagellak staat vrolijk en verzorgd en maakt jou look helemaal af!

Ben jij niet zo van de kleurtjes, maar hou je meer van zachte roze tinten? Deze nagellak geeft jou nagels een verzorgde uitstraling en geeft ze een natuurlijk effect mee. Je kan voor de dagen waarop je een outfit met felle kleuren draagt het beste gaan voor de wat donkere kleur roze.

lightinthebox.com

 

 

No more articles