Hippe jurken, de fashion trend

Jurken zijn in alle soorten en maten. We gaan er vanuit dat iedereen wel minimaal één jurk heeft. Iedere vrouw heeft wel een jurk waar ze zich ongeacht wat mooi en sexy in voelt. De trendy jurken van nu zijn op en top vrouwelijk. Mooie prints zorgen ervoor da tje je kan onderscheiden met jouw jurk.

Strakke jurken zijn heel geschikt voor een avondje stappen, terwijl de schitterende galajurken zorgen voor een droomavond, alsof je de vleesgeworden Assepoester op het bal bent. Wachtend op je prins! Maar jij hoeft niet voor 12 uur weg te zijn, jij kan blijven en genieten van alle aandacht in jouw schitterende jurk. Op de redactie denken we aan een special.

Een special over alle gelegenheden waarbij je een jurk kan dragen. Naar het werk, een avondje stappen, naar het strand, naar school, naar de schoonouders, met kerst…. Korte jurken, lange jurken, strakke jurken. Zakelijk, nonchalant, elegant, trendy jurken, degelijke jurken. Jurken waarin je je on top of the world voelt, tussen al die zakenmannetjes met driedelig pak. Je vrouwelijkheid tonen, je eigenheid tonen, helemaal hip en van nu! De jurk is helemaal van nu!

No more articles