HIPPE HERENKLEDING

HIPPE HERENKLEDING

Vrije tijd wordt steeds meer geaccepteerd op het werk of andere gelegenheden. Hierdoor heeft de man meer mogelijkheid om zich te kleden naar zijn smaak of manier van leven. Door deze vrijheid zijn mannen meer gaan experimenteren met kledingstijl en dragen ”wat zij prettig” vinden. De grens tussen mannenkleding en vrouwenkleding is vervaagd. Mannen dragen alle kleuren, hijsen zich in skinny jeans en dragen kortere en getailleerde blazers. Deze trends worden heel bewust uitgekozen. De combinatie is niet toevallig bij elkaar geplukt. U mag als man echt nadenken over wat u de volgende dag aan gaat doen naar het werk, officiële gelegenheid of gewoon een familie feestje. Gelukkig hoort Hippe kleding er helemaal bij. En kan een man door middel van kleding een stukje van zijn persoonlijkheid en lifestyle blootgeven.

Kleren maken inderdaad de man, maar kleren zeggen ook iets over de man. Wat is hip eigenlijk in deze tijd? Een opvallende print? Of een gescheurde jeans? Een leren motorjack? Of een opgerolde strakke spijkerbroek? Herenkleding is gevarieerder dan ooit tevoren. Combinaties zijn bijna eindeloos. Alles kan en mag. Kleding is een expressie van het zelfbeeld geworden. Een expressie van lifestyle, politieke voorkeur, lievelingssport of hobby. Dit ziet u terug in de kledingstijl van de man. Dit kan zijn in de kleur, vorm of in boodschappen die afgebeeld of bedrukt zijn op shirts, sweaters en zelfs op broeken of jassen.

Gebreide truien met een tekst, symbool of afbelding als boodschap. Een combinatie van chique met een sprankje rock. Zakelijk met sportieve schoenen of Elegant met casual. Verder zijn ook nog echte stoere, mannelijke kledingstijlen hip. Zoals camouflage printen, parka’s met een militair vleugje of de kogelvrije bodywarmers . Trendy, tijdloos, grenzeloos, voor elke gelegenheid kan een man zich hip kleden.
U wordt overweldigd met hippe mannenkleding. Het is overal te krijgen. Elke webshop toont u een eindeloos aantal kledingstukken die stuk voor stuk “hip” moeten voorstellen. Hippe kleding in alle kleuren, vormen, motieven voor een ieder de smaak die hij wenst. Hippe kleding die u helpt bij met u imago of promotie. Wij van MEN OF ALL ANTIONS zijn het uiteraard hier niet mee eens. Hippe kleding is een uiting van u persoonlijkheid, een uiting van hoe u zich voelt. Voor elke gelegenheid bewust een combinatie hip aantrekken. Hip dat met passie is uitgezocht. Wij van dit jaar beschouwen het dragen van hippe kleding voor heren als een kunst. Elke dag op het werk, of voor een etentje, bruiloft, feestdagen de mensen verrassen met uw kleding. MEN OF ALL ANTIONS heeft kleding voor mannen uit elke uithoek van de wereld. Elk typeman kan kleding van dit jaar aan. Wat wij graag willen is dat de mensen die voor ons merk kiezen trendsetters zijn. Trendy in hun hippe stijl. Stijlvol hip.

Voor de mode bewuste man hier alvast een kijkje in de trend van voorjaar 2016. Het motto voor het voorjaar van 2016 is relaxed. De outfits zijn comfortabel en sportief. Wijd is weer helemaal terug. Wijde broeken zijn de regel. Jassen en blazers zijn dit seizoen ook wijder. Comfortabel zijn ook de overhemden en polo’s. Deze kunnen in combinatie met een nette broek gedragen worden. Hierdoor creëert u een look waar u overal mee voor de dag kunt komen. Het kleurenpalet deze zomer is neutraal. Grijs, butter scotch en sienna bruin. Natuurlijk kunnen felle kleuren niet wegblijven deze zijn grasgroen en felgeel.

Ons merk dit jaar nodigt u uit voor een waardevol bezoek aan de webshop. Hier vind u de nieuwste de stijlen, relevante informatie over de laatste mode, fashion en combinaties.

No more articles