hippe broeken mannen

Hippe mannenbroeken kopen

Bent u ook helemaal klaar met de saaie spijkerbroek? Iedere dag weer moeite doen voor en hip shirt, maar weinig variatie zien in uw broeken? Kies dan eens voor een hippe mannen broek. Hippe broeken zijn er genoeg, in verschillende kleuren en modellen. Voeg twee ervan aan uw garderobe toe, en u heeft weer genoeg om te combineren en variëren.

Kleurrijke broeken
Kleur is weer helemaal terug. En we zien dit niet alleen in de zomer, ook in de winter kan het prima. Zo zijn winterse kleuren als mahonie en bruin zeer geschikt voor de donkere maanden. Maar het is natuurlijk ook leuk om uit de winterse dip te komen, door bijvoorbeeld een mooie gele broek te kiezen. In de zomer zien we veel korte modellen in de meest opvallende kleurtjes, maar kunnen ook de donkere modellen goed. Echt van iedere kleur is er wel een broek te vinden. Kiest u voor een hele opvallende kleur? Probeer dit dan te combineren met een rustiger bovenstuk. Zo wordt uw outfit niet te rommelig, en komt de hippe, kleurrijke broek, goed tot zijn recht.

Hippe spijkerbroeken
Spijkerbroeken zijn niet per definitie saai. Vroeger vonden we misschien alleen dezelfde modellen in de winkels, en was er weinig spannends aan. Tegenwoordig zit er zoveel variatie in de spijkerbroeken, dat er zowel basic als hippe modellen bij zitten. Een hippe spijkerbroek voor mannen is bijvoorbeeld de slim fit jeans. Het is een strakker model, dat door zijn stretch toch heerlijk zit. En dat u goed kunt bewegen, is uiteraard ook belangrijk. U kunt kiezen voor een effen denim, of juist een stof met verwassen stukken. Ook zijn er donkere jeans van blauw tot zwart, en kunt u natuurlijk voor een lichte versie kiezen. Grijze spijkerbroeken zijn momenteel helemaal hip. Ze gaan goed met eigenlijk alles, en dat maakt het extra aantrekkelijk om er een te kopen. Strakke spijkerbroeken, losse spijkerbroeken, driekwarts modellen of juist kort, echt van alle jeans zijn hippe modellen te vinden.

Ripped jeans
Een terugkerend model is de ripped jeans. Dit is de broek met scheuren, variërend van klein tot groot. Vooral scheuren bij de knie zien we op dit moment veel. Dit is echt een voorbeeld van een hippe broek. Als u deze in uw kast heeft, gaat u helemaal trendy naar uw werk. Vroeger baalde we van een scheur in een broek. Nu is het mode! Geen probleem dus als er een scheurtje in uw broek zit, of hij verwassen is. Het is allemaal weer helemaal in. De gescheurde jeans kunt u leuk combineren met een paar sneakers en een V-hals trui. Op deze manier houdt u de look casual. Met een shirt waar een wilde print op staat, is de look weer wat opvallender. U kunt het precies zo maken, zoals u het graag hebben wilt.

Hippe spijkerbroeken bij dit jaar
De webshop van dit jaar is dé plek waar u moet zijn als u een hippe broek zoekt. Veel mannen vinden het helemaal niks om de stad in te duiken om te winkelen. Juist daarom is het online shoppen zo ideaal. U heeft overzicht van alle hippe broeken en kunt scrollen tot u de juiste vindt. Is de maat niet helemaal goed? Dan kunt u de hippe broek makkelijk ruilen. Bestel snel en ga deze week nog in stijl naar buiten met uw nieuwe hippe broek!

[spb_section spb_section_id=”18835″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

No more articles