Hèrmes Silk Ball

De Hèrmes Silk Ball is een event dat je laat zien hoe de zijde sjaals die ze maken, tot leven komen van het begin tot het einde. Van de stof zijde tot het oranje doosje waar jij het in krijgt.

Het event gaat de wereld over en komt in verschillende grote steden. Dit jaar zijn ze al in London, Lyon, Hawai, Amsterdam, etc. Ook landen als India en Maleisië staan op de lijst. Het hele jaar door touren ze de wereld over met hun zijde event. Natuurlijk kan niet iedereen er bij zijn. Je wordt ervoor uitgenodigd en sommige krijgen het ook nog eens voor elkaar om een samenwerking met Hèrmes aan te gaan voor hun volgers en lezers.

Het Parijse modehuis weet hoe ze haar klanten en fans blij kan maken. Tijdens het event zijn er diverse workshops en activiteiten te volgen om zo meer te weten te komen over de Silk Scarf van Hèrmes.Deze zijde sjaals worden nog steeds met de ontworpen en gemaakt. Tuurlijk komt er wel wat fabriek en machinewerk bijkijken, maar bij elk proces zijn er mensen bij betrokken.

Er was ook een verplichte dresscode. De bezoekers en uitgenodigen hebben groots uitgepakt hiermee. Beauty and Beast / masks and headdresses / silk scarves / fantasical make-up. Dit waren de kernbegrippen voor de dresscode en ook voor het hele event.

No more articles