herfst mode

Als je aan herfst mode denkt, denk je niet meteen aan enorm veel kleuren. Je denkt misschien dat je alleen gekleurde kleren in de lente of zomer kunt dragen, maar dan wordt het leven wel een beetje erg saai. Deze herfst mode hebben de meeste kleurige kleding liefhebbers geluk. Vooral als je van de kleur groen houdt. Deze herfst zijn er veel gekleurde kledingstukken in de winkels te vinden in alle soorten kleuren groen, maar ook andere kleuren natuurlijk. Ook geel is een populaire kleur dit seizoen, net als rood. Ook combinaties met deze kleuren zijn erg leuk. Het voordeel van kleuren in kleding is dat het je veel meer uitstraling kan geven. Als je altijd donkere of bruine kleuren draagt, zie je er vaak het zelfde uit en straal je veel minder uit dan met kleur. Als je een gekleurd kledingstuk draagt, zul je je ook veel beter voelen. In eerste instantie heb je het misschien niet zo door, maar door kleuren wordt je vrolijker! Al is het maar een detail. Sommige mensen moeten er misschien nog even aan wennen dat er tijdens de donkere dagen ook gekleurde kledingstukken gedragen gaan worden, maar ik zal je er van verzekeren dat het je goed zal doen! Hier onder is een rijtje te vinden van leuke gekleurde kledingstukken. Misschien iets voor jou?

Dit rode shirt van de Zara is een van de vele rode kledingstuk van deze winkel. Er is veel rood te vinden in verschillende tinten. Als je rood draagt vallen je lippen erg op. Rood staat ook erg mooi bij mensen met een lichte huid.

Blauw is een kleur die bij veel andere kleuren pas. Het is dus handig om een mooi blauw kledingstuk in je kast te hebben. Blauw staat eigenlijk bij elk huid en haar type mooi. Je hebt op deze manier dus veel minder last van een miskoop.

zara.nl

Ook accessoires zijn gekleurd dit seizoen. Als je toch liever donkere kleding aan doet, dan kun je je outfit toch opvrolijken met leuke gekleurde accessoires. Een gekleurde sjaal bijvoorbeeld kan je outfit helemaal afmaken. Het is ook nog eens lekker wam, dus er zitten alleen maar voordelen aan! Een ketting met gekleurde stenen is ook leuk. Het ziet er chique uit en het maakt de vrolijk. Het trek ook nog eens erg de aandacht deze herfst mode.

No more articles