herenmode trends

De vrij strenge kledingetiquette van vroeger waarbij vrij onopvallend en afgepast de boventoon voerden, wordt hedendaags in een soepeler en meer excentriek jasje gestoken. De sombere kleuren van vroeger moeten plaats maken voor felle, frisse en modernere kleuren. De klassieke en donkere tinten, zoals donkerblauw en bordeauxrood, vormen altijd goede keuzes als u ergens gedistingeerd wilt verschijnen, maar niet te veel de nadruk op wilt leggen. Zo is het bij verscheidene gelegenheden niet altijd even gepast om het middelpunt van de belangstelling te willen vormen. Dit hoeft echter niet te betekenen dat u er alledaags of zelfs eentonig bij zou moeten lopen. Werkt u dit af met her en der contrasterende kleuraccenten, dan heeft u de hedendaagse trend al zeer goed begrepen. Om u te helpen de trend van dit jaar voort te zetten, bieden wij bij dit jaar een hoogwaardige, modieuze en moderne collectie om u stijlvol en up-to-date de deur uit te laten gaan.

In de trend van 2016 vinden we voor mannen veel donkere en klassieke kleuren die veelal gecombineerd worden met felle en aanwezige accenten. Een diep donkerblauwe broek met een koraalrode trui of een geheel grijze jas waarbij de kraag een kobaltblauwe rand heeft gekregen. Volledig egale outfits zonder verrassende of contrasterende elementen mogen tijdelijk naar de achtergrond verdwijnen. Bordeauxrood, grijs, bruin (van zeer licht tot donker) en donkerblauw zijn de dominerende kleuren, doorgaans in combinatie met een donkergroene kleur, khaki of juist een rustige zandkleur. Deze, op het eerste oog, rustige kleursamenstellingen worden vervolgens voorzien van fellere keuren, zich uitend in geraffineerde detailafwerkingen, sjaals, stropdassen of andersoortige accessoires.

In principe is het een vrij ongecompliceerde en eenvoudige trend; klassieke, meestal donkere kleuren met afwerkingen van sterk aanwezig contrasterende accenten. Het feit dat deze trend gemakkelijk is, is voor u, als man met een drukke baan, wel zo handig en maar weinig tijd heeft voor lange uren door drukke winkelstraten. Om u een inzicht te geven in de laatste trends voor mannen en hoe u deze het beste kunt toepassen in uw kledingstijl, geven wij u een aantal tips en beschouwingen. De onderstaande kleuren en combinaties die wij u voorleggen, kunt u allemaal terugvinden in onze collectie van dit jaar.
– Voor de winter is het allereerst verstandig veel klassieke en neutrale kleuren te hebben. Hiervoor is het aan te raden de kleuren in hun donkere uitvoeringen te kopen; denk hierbij aan bordeauxrood, marineblauw, donkergroen en de bruin- en grijstinten. Deze kleuren zorgen altijd voor een gedistingeerde, klassieke uitstraling en maken van u een chique verschijning. Om niet geheel in het donker gekleed te gaan (zowel de boven- als onderkant in dezelfde kleur) kunt u ervoor kiezen om dit te combineren met een lichte zandkleur. Deze tint is zeer neutraal en kan bij vrijwel iedere kleur gedragen worden; hiermee slaat u de modeplank nooit mis. Verwart u deze kleur overigens niet met camel; deze is meer aanwezig van kleur en zorgt niet bij iedereen voor het juiste effect.
– Voor de winter is de basis van neutrale kleuren met elkaar combineren gelegd, maar, hoe moet u nu verder? Er zijn samenstellingen die zeer goed samenwerken en combinaties die u beter niet bij elkaar kunt brengen.

Donkerblauw in combinatie met zand is contrasterend, maar zeer zeker niet overmatig aandacht vragend. Heeft u niet zoveel met de zanderige bruintinten? Dan is lichtgrijs ook een zeer stijlvol alternatief. Het is niet alleen zeer chic, ook zakelijk gezien is het een echt fashion statement. Marineblauw en grijs zijn al sinds jaar en dag een succesvolle combinatie. Wilt u het alsnog een beetje anders? Denkt u dan eens aan een rode broek. Deze samenstelling wordt in ontzettend veel verschillende, hedendaagse vormen gebruikt en is voor velen een zeer geliefde combinatie. Donkergroen is ook zeker een kleur die u goed kunt combineren met donkerblauw, maar zorgt weinig en minder voor een contrasterend effect. Dit hoeft niet per se negatief te zijn; het ligt er maar net aan waar uw persoonlijke wens naar uit gaat.

 

Houdt u wel van rood? Denkt u dan eens aan combinaties met grijs, zand, donkergroen en marineblauw. Een elegante lichtgrijze trui met een bordeauxrood overhemd (of andersom) heeft een zeer klassieke uitstraling en u kunt hier weinig verkeerd doen. Draagt u dit eens op een donkergroene of marineblauwe broek; het zorgt voor een chic contrast en u kunt het zowel vrijblijvend als bij een gelegenheid, als er geen specifieke dresscode is, dragen. Als uw kleur mooi bordeauxrood is, kunt u dit ook met zwart of antraciet dragen. Dit is niet aan iedereen besteed, maar wellicht aan u om het eens uit te proberen als u eens iets anders wilt dan de meer gebruikelijke combinaties. Het is niet erg aan te raden dit met een gele kleur te combineren. Geel wordt in de winter weinig gedragen en heeft weinig kleuren die hier mooi mee samenwerken. Er bestaan uitzonderingen, maar over het algemeen kunt u dit beter achterwege laten als u de kleur rood wilt dragen.

– Bent u een man van grijs? Dan heeft u het grote voordeel dat deze kleur ontzettend goed te combineren valt. Vrijwel met iedere kleur valt er een samenstelling te vinden en u kunt zich ook richten op lichtere kleuren. Grijs met lichtblauw is een klassieke, doch frisse combinatie. U kunt dit goed op lichtgekleurde broeken dragen; ook hier komt de zandkleur weer terug. Is deze look wel erg licht voor u? Dan kunt u gerust meer contrast creëren door voor een donkere broek te kiezen.

Eigenlijk kunt u alle klassieke en neutrale kleuren goed met elkaar combineren; sommige kleuren vormen bij elkaar alleen wel iets meer geraffineerde samenstelling. U zult zich vast afvragen: ‘neutrale kleuren, dat wordt toch áltijd gedragen?’ Dat is absoluut een feit. Maar welke element maakt de klassieke en neutrale kleuren nu tot een specifieke trend? In dit jaar maken we ook bij dit jaar namelijk gebruik van accenten. De neutrale kleursamenstellingen van hierboven worden aangevuld met verrassende, meestal contrasterende detailafwerkingen. De ‘aankleding’ die het tot een trend maakt, zit soms al verwerkt in het kledingstuk; anderzijds kunt u het zelf met verscheidene accessoires creëren.

 

Om u een inzicht te geven in deze trend, zetten wij een paar hoofdpunten voor u op een rijtje. In 2016 draait alles om contrast. Niet zozeer alleen in kleuren, maar ook in stoffen en prints ligt het verborgen. Neutrale en klassieke kleuren worden afgewerkt met felle, eigenlijk zomerse tinten. Een koraalkleurige of lichtblauwe kraag bij een grijze jas, of een donkerblauwe trui met een cognackleurig randje. Het contrast hoeft zeker niet groots aanwezig te zijn: het kan al schuilen in de kleine details. Bent u van de overhemden? Denkt u dan eens aan een overhemd met een print. Van sterk aanwezig tot vrij rustig; er is voor iedere man iets passends te vinden. U kunt een print goed combineren met een jasje en egale broek. Maar, als de contrastkleuren nog niet van te voren verwerkt zijn, wat doet u dan? Ook daar hebben wij zeer modieuze, stijlvolle oplossingen voor. Denkt u eens aan een felle kleur sjaal, riem, stropdas of zelfs bretels om uw klassieke outfit van frisse kleuren te voorzien. U kunt het natuurlijk ook omdraaien: frisse, zomerse kleuren met bijvoorbeeld een riem in een klassieke kleur. Inmiddels zult u de wintertrend begrijpen; de outfits bestaan uit voornamelijk donkere en neutrale tinten met felle accenten in de detailafwerking. Maar, hoe gaat u aankomende lente en zomer te werk? Heel eenvoudig: andersom.

In de zomer wilt u graag frisse en felle kleuren die passen bij het ‘vrolijke’ weertype. Bij dit jaar bieden wij een groot aanbod aan moderne kleuren met geraffineerde accenten, zoals een koraalkleurig shirt met een donkerblauw randje. Tijdens de ‘warme seizoenen’ raden wij u de lichtere tinten van klassieke kleuren aan; koraalrood, lichtgroen, babyblauw en zachtgeel. Tijdens deze periode van het jaar heeft u vaak een meer getinte huid waardoor deze kleuren beter tot uiting komen. Bij ons kunt u zowel voor de winter als voor de zomer terecht met luxueuze klassieke kleuren, frisse tinten en andere artikelen van zeer hoogwaardige kwaliteit: een voorwaarde die bij ons voorop staat. Stoere kabeltruien in donkere kleuren voor de winterse kou tegenover de zomerse pasteltinten wanneer u de terrasjes bezoekt. Wij hebben een uitgebreide collectie waarmee u de trend van 2016 geheel kunt voorzetten in uw kledingkast. Zorgvuldig hebben wij voor u de mooiste combinaties en kleuren uitgezocht; het is slechts nog aan u te bepalen want het meest bij u past.

Wij raden u aan de tinten te nemen die uw gezicht het meeste kleur geven. Sommige tinten kunnen uw gezicht ongewenst bleek maken. Hoe meer het geheel bij u past, des te meer uitstraling ook de outfit in zijn totaliteit zal hebben. Voor ieder ‘type’ hebben wij geschikte en sprekende kleuren in onze collectie.

Wij begrijpen goed dat u er modieus, stijlvol en modern uit wilt zien, maar geen absurd hoog bedrag uit wenst te geven. Onze online collectie van dit jaar staat voor hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. U bent niet alleen verzekerd van een gedistingeerde en moderne look, ook de verfijnde pasvorm maakt het aantrekkelijk uw kledingkast regelmatig van stijlvolle nieuwe items te voorzien. Geen hoge parkeerkosten en drukke winkelstraten: bestel vanavond nog in onze online webshop de nieuwste en meest stijlvolle items om uw gevoel voor mode en de laatste trends feilloos uit te drukken. Zowel zakelijk als vrijblijvend kunt u absolute modestatements maken; u hoeft slechts onze collectie te bekijken voor wat het beste bij u past. Wij zien u graag terug in onze webshop!

 

No more articles