Heren T-shirt online kopen

Heren T-shirt online kopen

T-shirt zijn verkrijgbaar in vele verschillende soorten, maten en kleuren. Veel mannen lopen tegen het probleem aan dat zij niet goed weten voor welk T-shirt ze moeten kiezen. Het is belangrijk dat u ontdekt wat uw stijl is en welk soort T-shirt bij u staat. In de komende tekst geven wij u dan ook graag de nodige tips over T-shirts zodat u een juiste en overwogen keuze kunt maken. We houden rekening met verschillende modellen maar ook met de verschillende kleuren combinaties die u mogelijk kunt maken.

Het grootste gedeelte van de heren T-shirts zijn op te delen in een aantal categorieën. We beginnen met misschien wel de bekendste categorie: het korte mouwen T-shirt. Dit shirt is het standaard model zoals elke man wel in de kast heeft hangen. De korten mouwen en de ronde hals typeren het model. Hoewel het model standaard is kunt u afwisseling in uw garderobe aanbrengen door het T-shirt in verschillende kleuren aan te schaffen. Een knal groen T-shirt oogt natuurlijk heel anders dan een donker blauw shirt. Probeer ook eens te variëren in materialen. Kies eens voor een dikkere stof bijvoorbeeld. Dit oogt vaak net wat chiquer en kan zelfs heel gekleed staan onder een colbert. Het standaard shirt is ook goed bruikbaar voor onder vesten of overhemden. Kies hierbij wel voor een basis kleur zoals zwart of wit zodat het T-shirt niet zal opvallen onder de kleding.

Een tweede veel gezien shirt is het shirt met de V hals. Dit type shirt is de laatste jaren ontzettend populair geworden om dit veel grotere merken de shirts begonnen te produceren. Een V hals shirt wordt dan ook snel geassocieerd met modern. Een moderne man maakt ook een zelfbewuste man wat ontzettend aantrekkelijk kan zijn voor de partner. Pas wel op met de mate van diepte van de hals. Hoewel het laten zien van een klein beetje borsthaar niet verkeerd hoeft te zijn, zit niemand er op te wachten om precies te zien wat er zich onder uw shirt afspeelt. Voor het V hals shirt geldt dus absoluut dat u met zorgvuldigheid kiest. Twijfelt u? Vraag dan om hulp van iemand uit uw omgeving. Een extra paar ogen kan voorkomen dat u een modemisser maakt.

Het derde type shirt is in te delen onder het kopje: de lange uitvoering. Dit shirt wordt niet getypeerd door de hals maar door de lengte van het model. Een lang shirt kan dan ook een ronde of een V hals bevatten. Dit type shirt is vooral de laatste twee jaar in opkomst. Het shirt is langer dan normaal en valt vaak over de billen. Daarnaast kent het shirt meestal een wat strakkere pasvorm waardoor het aansluit rondom uw lichaam. Hoewel langer shirts vaak te zien zijn bij ‘hippe’ types kan een lang shirt ook ontzettend handig zijn voor lange mannen. U kent vast wel het probleem dat elk shirt in de winkel net te kort is en na een keer wassen al helemaal niet meer past. Niks erger dan een buik welke onder een shirt uit komt piepen. Overweeg dan ook als lange man om een extra lang shirt aan te schaffen.

Het vierde type shirt wat wij graag met u bespreken is het sportshirt. Waarschijnlijk heeft iedere man wel een sportshirt in zijn bezit. De shirts zijn echter in vele verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De functie van een sportshirt is over het algemeen het comfortabel afvoeren van transpiratie tijdens het sporten. Sportshirts zijn dan ook van een vochtafdrijvend materiaal vervaardigd. Ook zijn de shirts meestal elastisch zodat u zich er gemakkelijk in kunt bewegen tijdens het sporten. De sport shirts zijn meestak verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. U ziet bij de sport shirts dat er vaak gebruikt wordt gemaakt van fluorescerende kleuren. Daarnaast staan op de shirt vaak logo’s, namen of teksten van sportclubs afgebeeld. Wilt u uw favoriete club ook in de sportschool promoten? Dan is dit uw uitgelezen kans. Zorg wel dat u een sport shirt wel uitsluitend tijdens het sporten gebruikt. Het zou een echte modeflater zijn als u in een sportshirt op die belangrijke zakelijke afspraak verschijnt.

Nu u de verschillende soorten shirts kent is het zaak dat u begrijpt hoe u de shirts het best kunt combineren. En wat dat betreft hebben wij goed nieuws voor u! Shirts zijn eigenlijk nagenoeg te combineren met alles. Natuurlijk kunt u de stijl van het shirt goed afstemmen op uw broek, schoenen maar ook op een gelegenheid. Kiest u bijvoorbeeld voor een stoere spijkerbroek voor naar dat ene mooie feest, kies dan voor een V hals shirt zodat u zich weet te onderscheiden van de overige feestgangers. Het klassieke model shirt is vaak fijn om in de kast te hebben hangen als basic. Dit shirt kunt u ten alle tijden uit de kast pakken, zeker als de shirts in basic kleuren aanschaft. Wat u met het sport shirt doet laat zich natuurlijk raden. Draag een sport shirt echt alleen met het sporten. De stoffen waarvan de shirts zijn gemaakt zijn niet bedoeld voor de dagelijkse praktijk. U loopt het risico dat u snel zweet, of dat er gemakkelijk vlekken te zien zullen zijn.

Qua kleuren kunt u ook het onderscheid maken. Veel mannen dragen hun shirt in kleuren als zwart, wit of misschien donker blauw. Door te kiezen voor een knallende kleur kunt u uw outfit net wat extra pit geven. Kies bijvoorbeeld voor een rood shirt als uq krachtig wilt overkomen. Zoekt u juist naar een shirt wat uw gelaatstrekken wat verzacht, kies dan voor een beige kleur. Ook kunt u de kleuren van uw shirt uitstekend aanpassen op de verschillende seizoenen. Kies in de zomer bijvoorbeeld eens voor een vrolijke print. Misschien kiest u rondom de kerstdagen wel voor een Shirt met een kerstprint zoals een sneeuwpop er op? Het is vooral belangrijk dat u kiest voor een model shirt en een kleur waar u zich goed bij voelt. Elke man is anders wat maakt dat bij elke man een ander shirt mooi zal staan. Bedenkt u zich wat u uit wilt stralen en baseer daar een keuze op.

Duidelijk is geworden dat het aanschaffen van een goed T-shirt wat perfect bij u past helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn. Het belangrijkst is dat u kiest voor het gene wat bij u past als man. Neem alle rust om online te shoppen op de website van dit jaar. Zo kunt u meerdere opties uitproberen en kiezen voor het model en de kleur wat bij u past door de T-shirt gemakkelijk online te bestellen en te retourneren wanneer een bepaald model toch niet in de smaak valt.

 

No more articles