Heren armbanden goud

Herenarmbanden zijn aan een opmars bezig, volgens mij. Nog niet zo heel lang geleden werd het eerder beschouwd als vrouwelijk, wanneer een man een armband droeg maar deze tijd is al lang voorbij. Sterker nog, herenarmbanden zijn helemaal in. Ik verwonderde mij laatst over het enorme aanbod dat je kan vinden aan herenarmbanden in vrijwel iedere juwelier of zelfs op de markt. Gaande van simpel en stijlvol tot extravagant en opvallend. Persoonlijk vind ik dat een herenarmband best hip en stoer kan zijn, mits er gekozen wordt voor de juiste. In mijn ogen is dat doorgaans een simpel model dat gemaakt is uit zilver of staal. Toch mag een herenarmband best groot zijn vind ik, dat maakt het dan weer mannelijk. Ik zag ook een mooi model dat gemaakt was van een soort touw. Door zo iets simpel als touw te gebruiken zag deze herenarmband er tegelijkertijd gewoon en toch stoer uit.

De modellen met bedeltjes of andere accessoires aan vind ik dan weer minder geslaagd voor mannen. In mijn mening blijven zulke verfraaiingen het toch beter doen bij juwelen voor vrouwen.

Herenarmbanden zie je ook vaak terug op tv, zeker bij programma’s die gaan over mode. Nogmaals een bewijs dat ze hip en van deze tijd zijn. Ook in mode magazines werden al verschillende artikelen gewijd aan sieraden en meer bepaald aan armbanden voor heren. Ze zijn niet meer weg te denken uit het hedendaagse straatbeeld.

De trend van stalen juwelen wordt ook doorgetrokken naar de armbanden voor heren. Vooral de eenvoudige modellen met een stalen plaatje vind ik heel mooi. Ze zorgen voor een mooie afwerking, zonder vrouwelijk over te komen. Ik denk ook dat mannen die geen armbanden willen dragen vooral daar bang voor zijn, dat armbanden vrouwelijk zijn. Maar dit hoeft zeker niet altijd het geval te zijn.

Ik was al lange tijd op zoek naar een perfect cadeau voor mijn vriend. Binnenkort zijn we namelijk 3 jaar samen en dat gaat natuurlijk samen met een cadeautje. Deze keer wilde ik ook wel wat meer geld uitgeven aan een cadeau. 3 jaar is namelijk niet niks, en alle andere jaren heb ik het simpel gehouden. Dit keer ben ik op zoek gegaan naar de perfecte armband, die best wat mocht kosten. Ik ben gaan kijken naar armbanden van goud en zilver. Normaal gesproken vind ik goud te chique overkomen. Alsof ik wil laten zien dat ik het geld heb om het zomaar even te kopen.

Heren armbanden goud

Toch ben ik overtuigd. Ik vond op internet echt de perfecte gouden armband die ik cadeau kon doen aan mijn vriend. Hij is namelijk niet zo opvallend, zoals de meeste armbanden van goud. Hij is netjes, niet patserig en qua prijs vond ik het ook reuze meevallen.

Uiteindelijk naar de winkel gegaan om eens een kijkje te nemen hoe de armband er in het echt uitzag, en ik was totaal niet teleurgesteld. Wat een top armband! Echt het perfecte cadeau. Cadeau’s geven zijn altijd lastig, maar met deze ga ik hem zeker weten blij maken. Ik ben zo blij dat ik eindelijk iets heb gevonden waarbij ik trots kan zijn dat ik dit hem cadeau kan doen. De armband is helemaal van goud en heeft een naamplaatje aan de bovenkant. Hierop ga ik onze datum zetten. Dat vind ik een leuk idee omdat het dan echt een symbool is voor onze relatie, want ook die is van goud. Voor iedereen die geen idee heeft wat je moet kopen voor je man of vriend is een gouden armband echt een aanrader, hiervan zal je zeker weten geen spijt krijgen!

Onlangs kwam ik op het internet leuke heren armbanden tegen die mijn hele mening over heren sieraden hebben veranderd. Normaal gesproken houd ik niet van een met sieraden behangen man, maar deze heren armbanden bezaten unieke kenmerken. Ze waren stijlvol en modieus, maar er waren ook tijdloze elementen aan de ontwerpen toegevoegd. Het leukste vond ik dat ze op een subtiele manier opvielen. Meestal wordt een heren armband gekenmerkt door een grof design, waardoor de aandacht wordt afgeleid van de rest van een met zorg samengestelde outfit. Deze heren armbanden, echter, waren effen van kleur of hadden een subtiel motiefje, waardoor ze mijns inziens een aanvulling konden zijn op elke look. Ik besloot om de heren in mijn omgeving eens om hun mening te vragen. Zij weten tenslotte beter waar een man van houdt dan ik. Nu bleek ik een goed inlevingsvermogen te hebben, want de vijf vrienden die ik in mijn informele panel had geplaatst, waren het er unaniem over eens: deze heren armbanden waren een echte verrijking op hun bestaande collectie accessoires. Nu moest ik mij hier ook weer niet teveel van voorstellen, want deze collectie bestond in het geval van vriend nummer twee uit één sjaal en in het geval van vriend nummer drie uit een akelig lege lade waarin ooit een horloge had gelegen (dit uurwerk had hij per abuis doorgespoeld toen hij zijn mobieltje in de badkamer opnam). Ondanks hun schaarse collectie accessoires zijn deze vijf heren modebewust te noemen. Daarom is de conclusie die zij trokken (en waarbij ik mij kan aansluiten) betrouwbaar te noemen. Wat deze conclusie luidde? Wel, zoals vriend nummer vier verwoordde: “Doe mij maar een heren armband als deze; dan zie ik er niet uit als een mislukte ‘wannabe’ met teveel ‘bling’, terwijl ik me stiekem toch best trendy voel!”

 

Vroeger had ik een leraar die zo’n zware heren armband van goud droeg. Ik vond dat als klein kind fascinerend, dat mannen ook sieraden dragen. Ik wist toen nog niet dat dat een aparte categorie is en dat zo’n heren armband van goud echt alleen voor mannen bestemd was. Grappig hoe je dat als kind niet helemaal doorhebt. Nu mijn vriend laatst jarig was, wilde ik hem graag iets soortgelijks cadeau doen. En dus zocht ik voor hem een heren armband. Goud heeft hij altijd al mooi gevonden, dus ik wist in ieder geval precies waar ik naar op zoek moest. Het kan nogal eens lastig zijn, want niet iedereen is even gek op goud en sommige mensen prefereren zilver. Maar omdat ik hem natuurlijk door en door ken, wist ik zeker dat een heren armband van goud een geschikt cadeau voor hem zou zijn.

De volgende dag ging ik op internet op zoek naar mooie exemplaren. Daarnaast ging ik die middag ook bijna alle juweliers in de stad af. Ik doe alles graag zo compleet mogelijk en dus wilde ik zowel het aanbod online als in de juwelierszaken bekijken. Dit was namelijk een speciaal cadeau en dus wilde ik het helemaal perfect hebben. Je geeft immers niet zomaar een heren armband van goud weg, dat kost wel een paar centen. Gelukkig kwam ik na een paar uur zoeken hét perfecte exemplaar tegen. Ik wist zeker dat mijn vriend deze heren armband van goud erg mooi zou vinden. En dus betaalde ik en vroeg de verkoper het mooi in te pakken. En de reactie van mijn vriend? Het was even wennen, zei hij, om als man een sieraad te krijgen. Toch vond hij hem erg mooi en inmiddels draagt hij hem met trots.

No more articles