Heren armband staal

Toevallig heeft mijn man pas een Hhren armband staal van mij gekregen, die volledig gemaakt is uit staal. Ik weet dat deze al langer in de mode zijn, maar ik had er even voor nodig om eraan te wennen. Ook nu vind ik het nog een beetje een vreemd idee, een armband voor een man. Maar het moet gezegd worden dat hij er heel mooi mee staat. Zijn stalen armband heeft helemaal niets vrouwelijk, integendeel zelfs. Hij is mooi en vooral stoer. Ik heb de stalen armband van mijn man gekocht bij de plaatselijke juwelier en ook de prijs viel reuze mee. Dat is altijd een meevaller uiteraard. Hoewel ze hier ook modellen hadden van stalen armbanden voor heren die echt heel duur waren. Maar degene die ik gekocht heb, is heel mooi en dat is natuurlijk het belangrijkste.

Ook mijn man is onder de indruk van zijn stalen armband. Ik had eigenlijk nooit gedacht dat hij er zo blij mee zou zijn. Mijn man is een echte stoere man, moet je weten. Hij houdt niet zo van sieraden voor mannen omdat deze volgens hem niet zo hip zijn. Maar met zijn stalen armband is het anders. Deze is natuurlijk ook niet zo fijn als een armband voor vrouwen, hij is eerder hoekig en breed. Maar dat maakt deze armband net zo mooi bij hem. Een kleiner of meer afgelijnd model zou bij hem niet mooi zijn.

Het aanbod aan heren armband staal is trouwens enorm. Ik heb er lang over gedaan voor ik de juiste had gevonden. Bij de juwelier waar ik geweest ben, hadden ze er in alle soorten, vormen en maten. Ook de prijzen verschilden erg, ik vond er al verschillende mooie exemplaren binnen mijn beperkte budget.

Het is lastig om een stalen armband te zoeken voor je beste vriend. Ik was dan ook heel lang bezig met mijn zoektocht om een mooie heren armband staal te vinden. Na een lange zoektocht op het internet met een vriendin had ik nog steeds niet gevonden wat ik in gedachten had. En dat wou ik perse hebben dus besloten we eens te gaan shoppen in de stad.

Mijn vriendin kende iemand die stalen armbanden verkocht, maar helaas had hij geen armbanden voor heren dus moesten we op zoek naar een andere winkel met deze soort armbanden. We wouden namelijk een mooie stalen armband voor de verjaardag van onze vriend kopen, maar dat was nog niet zo makkelijk als we gedacht hadden. We kwamen in een klein winkeltje die allerlei verschillende sieraden had. Gelukkig hadden zij alleen sieraden voor mannen en konden we ons niet vergissen.

We keken wat rond maar besloten toch maar om hulp te vragen. Wie weet hadden ze achter in de winkel ook nog wel wat moois liggen. De winkelmedewerker kwam terug met allemaal mooie stalen armbanden, die dus speciaal voor heren waren. Ze gaf ons ook nog de keus om er iets in te laten graveren, maar eerst moesten we een keus maken tussen al deze armbanden. Ik zei dat we het beste konden kiezen voor een rustige, simpele armband. Eentje die je kunt dragen bij elke outfit. Gelukkig lag er een perfecte tussen en kozen we voor deze. Hij was prachtig en glinsterde mooi. Ik was er helemaal weg van. Uiteindelijk besloten we om er niks in te laten graveren, omdat we niet zo goed wisten wat. We betaalden deze prachtige armband en liepen helemaal blij de winkel uit. We weten zeker dat onze vriend deze armband helemaal het einde vindt!

Heren armband staal
Kort geleden kwam mijn zwager op bezoek hij vertelde mij dat hij op zoek was naar mooie sieraden staal en vroeg toen of ik hem daar bij wilde helpen. Omdat ik het altijd leuk vind om naar sieraden te kijken vond ik dat helemaal niet erg. Hij liet me toen een folder zien waar een heleboel sieraden staal in afgebeeld waren. In de folder stond een mooie stalen ring met een moderne uitstraling deze ring was mooi strak gestileerd.

In de folder stonden sieraden staal en al snel zag ik dat deze zowel voor dames als voor heren waren bedoeld. Ik zei tegen mijn zwager dat ik de heren armband staal helemaal geweldig vond. Hij vond zelf een herenarmband heel mooi deze was net zo gestileerd als de ring. Het waren allebei prachtige sieraden staal. Toch besloten we samen om de folder nog wat beter te bekijken. Er was een enorm aanbod in sieraden staal en we hebben heel de folder rustig doorgenomen bij een kopje koffie. Een keuze hebben we toen niet direct kunnen maken omdat het aanbod sieraden staal erg groot was.

No more articles