Harrods Shoe Heaven

Het gigantische Britse warenhuis Harrods heeft sinds een paar dagen iets nieuws in hun magische huis. Het heet Harrods Shoe Heaven en de schoengekken en shoelovers onder ons zullen nu wel denken… Lees snel verder!

Als je toevallig nog voor 26 oktober naar London gaat, moet je Harrods echt een bezoekje geven. Daar vind je namelijk een hele verdieping met alleen maar schoenen. De mensen die Harrods kennen, weten dat het niet zomaar schoenen zijn: Prada, Louis Vuitton, Chanel, Dior, Jimmy Choo, etc. De grootste en bekendste merken zijn daar te vinden. Het is als een schoenwalhalla. Ze noemen deze verdieping in hun warenhuis The Floor of Divine Inspiration en is te vinden op de vijfde verdieping.

Speciaal voor deze gelegenheid hebben een aantal merken een special limited edition collectie ontworpen: The Silver Lining Collection. Dit hebben merken als Dior, Christian Louboutin, Prada, Jimmy Choo en Giuseppe Zanotti mogen doen om Harrods Shoe Heaven te vieren.

De schoenencollecties strekken zich uit van sneakers tot stiletto’s en zal een thuis zijn voor ’s werelds leidende en need-to-know designers. De ruimte zal meer penthouse-achtig zijn dan een shoenenverdieping. Het creëert een luxe gevoel dat stijlvol overkomt op de klant.
De verdieping bevat de 17 shops inclusief Chanel, Valentino, Salvatore Ferranamo en Gucci, samen met andere collecties van meer dan 50 andere designers en merken.

De penthouse-achtige verdieping is ontworpen en ingericht door David Collins. We zien velvetachtige bankstellen met een lounge uitstraling. Ook zijn er privé ruimtes te vinden in de shops met mooie displays. De Harrods Shoe Heaven stylisten en adviseurs nodigen je uit om een totaal nieuwe koopervaring te beleven.

Ontdek meer over de Show Heaven op Harrods.com.

No more articles