Haren sneller laten groeien

Veel meiden willen graag een mooie bos lang haar. Laten we beginnen met zeggen dat haar tot op je billen niet voor iedereen haalbaar is. Het verschilt per haartype hoe snel jouw haar groeit en sommige meiden hebben zelfs de pech dat hun haar niet langer kan worden dan een bepaalde lengte. Dit is echter maar een kleine groep, alle andere meiden moeten gewoon goed hun best doen en veel geduld hebben om een lange, volle bos te krijgen maar met de tips hieronder gaat het jou sowieso lukken!

1. Water
Het lijkt wel een wondermiddel tegen bijna alles. Van water krijg je een mooiere huid, het helpt je om een mooi figuur te krijgen. Water is nodig voor de opbouw van je haar en zorgt dat het sterker wordt en sneller groeit.

2. Zo min mogelijk hitte
Hitte is echt enorm slecht voor je haar, probeer dit dan ook zo veel mogelijk te vermijden. Elke dag je haar föhnen, stijlen of krullen is funest voor je lokken. De hitte van deze apparaten beschadigd je haar en beschadigd haar groeit niet. Dus wil jij je haar laten groeien? Laat dan iets vaak de stijltang links liggen en draag je haar in een leuke knot of vlecht.

3. Proteïne
Heb jij droog haar? Dan kan het goed kunnen dat je niet voldoende proteïne binnen krijgt. Proteïne eten draagt bij aan de haargroei, ook een speciaal proteïne masker is heel goed voor je kapsel.

4. Verzorg het
Als je goed voor je haar zorgt groeit het sneller. Een goede manier van je haar is verzorgen is door een keer in de week een haarmasker  aan te brengen nadat je de conditioner hebt uitgespoeld.

No more articles