Happy birthday Mario Testino

Mario Testino is weer een jaartje ouder. Gister tijdens zijn verjaardagsfeest mocht hij 60 kaarsjes uitblazen. Dat deed hij in bijzijn van celebs, ontwerpers, modellen en sterren.

Mario Testino, de wereldberoemde fotograaf is vandaag zijn zestigste levensjaar ingegaan. De Peruaanse fotograaf werd vergezeld door veel van zijn klanten, ontwerpers, vrienden en natuurlijk familie. Kylie Minogue sprong zelf uit de taart om Mario Happy birthday toe te zingen. En vele modellen en vrienden waaronder Kate Moss hebben allemaal een mooie designer jurk aangetrokken om hun vriend een spectaculaire verjaardag te geven. Mario werd door Kate Moss en Naomi Cambell aan zijn zijde naar het feest begeleidt. Naomi droeg een prachtige zilveren lange avondjurk gecombineerd met rode rozen in haar haar. Kate droeg een rode flamenco achtige jurk met rode lippenstift en opgestoken haar.

We gaan even terug in het leven van Mario. Mario Testino is 1954 geboren in het plaatsje Lima in Peru. In 1976 ging hij fotografie studeren. Toen hij bijna geen geld meer had en op de vloer sliep in een ziekenhuis had hij een bijbaan als ober. In 1982 is hij verhuisd naar Londen. Hij verfde toen zijn haar roze wat hielp om op te vallen als fotograaf. Mario Testino anno nu werkt voor de meest bekende bladen met de meest beroemde mensen. Mario wordt gezien als de meest bekende, succesvolste fotograaf.

No more articles