Hakken met glitters

Op zoek naar een paar nieuwe schoenen? Ga dan voor een paar hoge hakken! Het is algemeen bekend dat hoge hakken erg sexy staan en je een vrouwelijke uitstraling geven. Daarnaast laten ze je slanker lijken. Een ideale uitkomst wanneer jij van jezelf een beetje stevig bent. Zo komt jou kleding ook beter tot zijn recht.

Het enige nadeel aan hoge hakken is dat het lopen op de schoenen vaak nog wel voor problemen wilt zorgen. Dat is erg vervelend. We kennen het allemaal.Terug komen na een nacht stappen op hoge hakken is geen feest. Je voeten zijn helemaal kapot en doen een paar dagen nog zeer. Om dat te voorkomen moet je erg kritisch zijn bij het uitzoeken van een nieuw paar hakken. Koop ze alleen wanneer ze ├ęcht goed zitten. Vraag de winkelier ook altijd even of je de hakken mag uit proberen,

Wil je toch wel graag hoge hakken kopen? Ga dan voor hoge hakken met glitters. Dit ziet er direct erg feestelijk uit en op deze manier straal jij zowel letterlijk als figuurlijk. Leuk wanneer jij binnenkort een feestje hebt of lekker op stap gaat!

Voor pumps met glitters moet jij wel een vrouw zijn die het leuk vind om in het middelpunt van de aandacht te staan. Lang niet alle vrouwen houden hiervan en dat is wel een eis. Met glitter pumps val jij namelijk nogal op en weet jij zeker dat je een hoop blikken zal trekken en een hoop aandacht zal krijgen.

Combineer je glitter hakken met een mooie strak kort jurkje. Jurkjes staan van zichzelf al erg vrouwelijk en sexy. Laat staan met een paar mooie hoge hakken eronder! Een echte aanrader dus. Ga voor een niet al te opvallende kleur jurk. Op die manier vallen je nieuwe pumps helemaal weg naar de achtergrond. Om dat te voorkomen kan je het beste gaan voor een neutrale kleur. Een goed voorbeeld daarvan is bijvoorbeeld de kleur donkerblauw.

weheartit.com

No more articles