Hakken 10 cm

Hoge hakken zijn dé must have van dit seizoen. Je ziet ze dan ook overal in de winkels liggen. Je kan er simpel weg niet meer omheen. Waar je ook gaat en kijkt, de pumps zijn overal te vinden. En dat is ook niet voor niets! Hoge hakken geven jou look namelijk een echte boost. Ze laten je figuur slanker lijken en geven een sexy draai aan je outfit. Hebben dus!

Ga voor hakken met een hele hoge hak, een hak van 10 cm! Deze hoogte is precies goed. Het is wel een lastige hoogte, omdat het erg hoog is om op te lopen. Je wordt er wel direct een kop langer van. Daarom zou ik het alleen willen aanraden aan vrouwen van gemiddelde of kleine lengte. Wanneer jij van jezelf al erg lang en dun bent, en je gaat opeens hakken van 10 cm dragen, loop je het risico dat dit er erg raar uit gaat zien. En dat wil jij natuurlijk niet.

Ga dit seizoen voor een lekker kleurtje! Kleurtjes mogen namelijk weer volop gedragen worden. Stop al die donkere zwarte, bruine en grijze kleding dus maar ver achter in de kast en haal de kleurtjes tevoorschijn!

Combineer je pumps met leuke accessoires. Accessoires worden vaak vergeten en dat is erg zonde. Ze dragen namelijk wel degelijk bij aan je uitstraling en je outfit. Ga voor lekker opvallende sieraden met veel kleur. Kijk of je sieraden kan vinden in dezelfde kleur als je nieuwe pumps. Dan kan je ze mooi bij elkaar matchen. Kleuren die ik je dit seizoen zou willen aanraden zijn de kleuren blauw en roze. Deze zijn erg trending momenteel en zie je weer veel in de winkels liggen. Doordat ze zo populair zijn kan je ook goed bijpassende kleding en sieraden vinden bij je nieuwe pumps.

Wanneer jij een gala hebt zijn de hoge hakken een echte must have. Ze staan prachtig onder een lange gala jurk.

weheartit.com

No more articles