Gwyneth Paltrows collectie voor Diane von Furstenberg

Gwyneth Paltrow is een Amerikaanse, Oscar winnende actrice. De succesvolle actrice heeft een lifestyle blog, Goop. Op deze website vind je van alles, van zomerjurkjes tot recepten tot mooie vakantiefoto’s.

Diane von Furstenberg heeft samen met Gwyneth Paltrow een limited edition lijn gemaakt. Deze lijn is alleen te koop via de website van Gwyneth Paltrow.  De collectie is een combinatie van ready-to-wear kleding en accessoires.

Diane von Furstenberg ontwierp 40 jaar geleden een wikkeljurk die al snel haar signature werd. De items uit de collectie van Gwyneth en Diane is geïnspireerd op deze jurk en andere populaire items maar dan in een nieuw jasje. De prijzen van de spullen uit de collectie liggen tussen de $228 voor een clutch en de $598 voor een jumpsuit. In dit laatste item, de zwarte tuxedo jumpsuit, is Cameron Diaz gespot op het feestje ter ere van de collectie.

Dit feest werd gegeven op het landgoed van Gwyneth Paltrow, die zelf een witte wikkeljurk uit de nieuwe collectie droeg. Gwyneth en Diane noemen elkaar allebei een echt voorbeeld voor vrouwen. Diane is onder de indruk van Gwyneth’s website en Gwyneth ziet Diane als een boegbeeld voor alle vrouwen uit de 21e eeuw.

Wil je de collectie bewonderen of misschien zelfs een item kopen? Dat kan op Gwyneth Paltrows website Goop.

No more articles