Gwyneth Paltrow ontwerpt een kledinglijn

En deze keer is het niet voor een designer, maar voor haar eigen lifestylewebsite Goop. Hoe de collectie er precies uit gaat zien en wat voor soort kleding het wordt is nog onduidelijk. Wat we wel weten is dat de collectie is geïnspireerd op basisstukken die in iedere garderobe aanwezig zou moeten zijn.  Hierna wil ze haar merk uitbreiden met een eigen beauty- en interieurlijn. Nu kan je op haar website al terecht voor beautyproducten, interieuraccessoires, sieraden en kleding van andere merken.

Gelijk met de aankondiging dat ze een eigen collectie gaat ontwerpen werd ook bekend dat ze een nieuwe directeur heeft aangesteld voor haar bedrijf: haar goede vriendin Lisa Gersh. De reden? ‘We hebben al een merk, nu is het tijd om dat merk naar een volgend niveau te tillen’, zo vertelt Lisa.

Dit is de allereerste keer dat de actrice een eigen collectie ontwerpt. Maar het ontwerpen is haar niet helemaal vreemd: ze heeft eerder al capsule (dat zijn kleine) collecties ontworpen voor onder andere Michael Kors, Stella McCartney en Matthew Williamson.

We moeten nog even geduld hebben voor we de kleding van haar hand kunnen bewonderen en dragen, want de collectie wordt pas in 2015 gelanceerd.

No more articles