Guess Holiday 2014 collectie geschoten in Japan

De broers Paul en Maurice Marciano opende in 1981 hun eerste winkel in Beverly Hills. Dit was het begin van het nu bekende kledingmerk Guess. In 1985 introduceerde Guess hun zwart-wit advertenties en wonnen hier meerdere Clio Awards mee. In de advertenties van Guess waren modellen als Claudia Schiffer,Eva Herzigova en Kate Upton te zien.

De advertenties voor de Holiday 2014 collectie van Guess zijn helemaal anders dan de zwart-wit advertenties die vanaf 1985 werden gebruikt. De fotoshoot vond plaats in Japan, op plekken als Tokyo en Mount Fuji. Ook zien we Claudia Schiffer en Kate Upton niet terug in deze campagne, de modellen Megan Williams en Karmay Ngaia zijn de sterren die de Holiday collectie showen. De foto’s zijn gemaakt door de Chinese fotografe Chen Man, die al eerder met het merk samenwerkte.

De shoot lijkt twee kanten te hebben. De helft van de foto’s is vrouwelijk en sexy met korte glitterjurkjes, grote oorbellen en koets als decor. De andere helft is stoer en krachtig. De modellen zijn afgebeeld als sexy krijgsters inclusief samoerai zwaarden en leren details op de kleding. Rood en zwart zijn de hoofdkleuren van de Holiday collectie voor 2014. Ook zien we over-the-knee boots terug in de beelden, deze mogen dus weer uit de kast worden gehaald!

Bekijk hieronder de campagnebeelden in Japanse sferen van Guess Holiday 2014.

 

 

No more articles