Grootste H&M van Europa

Jawel, de grootste H&M van Europa komt in de Nederland. Deze H&M walhalla zal zich gaan vestigen in Rotterdam en opent haar deuren op 17 oktober  om 10.00 uur in de Koopgoot.

Deze vestiging is de grootste van Europa en behoort tot één van de grootste van de hele wereld. Voor de eerste 150 klanten heeft het Zweedse modeketen een kleien verrassing….

De H&M zal een oppervlakte van 4500 m² hebben, bestaande uit drie verdiepingen. Het fijne hieraan is dat je hier wel alle collecties kan vinden! Super handig, want zo hoef je niet meer naar verschillende H&M’s te gaan. Je kan er zelfs de limited editions en trend collecties vinden.

Op 17 oktober opent niet alleen H&M haar deuren, ook de zusjes Monki en Weekday openen haar deuren. Ook hier geldt de eerste 150 klanten krijgen een verassing. Wat die verrassing inhoudt: een shoptegoed! Heerlijk! Wie wilt dat nou niet? Dus wij zeggen: op 17 oktober met z’n allen zo vroeg mogelijk daar staan! De hele dag door zijn er feestelijke activiteiten door de stad georganiseerd. Dus houdt deze dag vrij en hou je gereed voor de grand opening! Shop ‘til you drop!

H&M zal nu waarschijnlijk nog meer gaan concurreren met andere winkelketens als Zara (en alles wat daarbij hoort), Primark en natuurlijk ook de online shops.

No more articles