groene sweater

De moderne man wil meer dan gekleed zijn. Hij kijkt heel uitdrukkelijk naar zijn individualiteit, naar zijn eigen herkenbaarheid. De tijd waarin mannen absoluut geen interesse in kleding hadden, is voorbij.

Een groene sweater
Deze nieuwe trend uit zich ook in de manier waarop mannen tegenwoordig naar de mode kijken. Zij zijn er zich bewust van dat een kleur hen extra cachet geeft en hen doet opvallen. Dat een mooi design meer oplevert dan een drukke opdruk en dat stijl zich niet zal laten verloochenen. Meer dan genoeg redenen om te kiezen voor de zeer mannelijke kleding van dit jaar. Dit merk is veel meer dan een broek, een shirt of een colbert, zoals die vaak door de vrouw gekocht en door de man gedragen werden. Het biedt de moderne man kleding die in het oog valt, die hem elegant maakt, zelfs als hij casual gekleed is en die hem de kans biedt voor meer kleur te kiezen. Een mooi voorbeeld is de groene sweater. De zo typische herfstkleur biedt alle kansen om een mooi shirt er onder te dragen, kleedt prima af en past bij alle blauw, bruin, rood en wittinten. Is dus multi inzetbaar.

[spb_section spb_section_id=”18805″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

Sweater
Een mooie sweater van uitstekend materiaal gemaakt, valt direct op. Hij heeft geen opvallende opdrukken nodig, is eerder uiterst terughoudend en een lust voor het oog. Dat hij daarnaast voor warmte zorgt is bijna bijzaak. Wie kiest voor een rode sweater van dit jaar, weet dat deze sweater vaak gedragen kan worden. Of dat op jeans of op een mooie wollen broek het geval is, maakt niet uit. Of hij over een wit T-shirt of een shirt gedragen wordt evenmin. Hij past bij alle denkbare kleuren- en kledingcombinaties. Gewoon over de broek of netjes onder een colbert. Als extra bij een combinatie met zwart of als afronder bij een mooie bruin collectie. Hij zal extra mooi tevoorschijn komen wanneer er een stropdas onder gedragen wordt in een andere rode kleur, terwijl hij uiterst bescheiden werkt bij een leuke jeans met blauw colbert.

Elegantie
Soms vraagt de baan om elegante kleding, terwijl op andere momenten elegant maar casual gewoonweg goed voelt. De man van tegenwoordig is duidelijk op zoek naar eigenheid, een eigen stijl en elegante look. Om dat te bereiken zal hij kiezen voor kleding die een eigentijds design koppelt met warme pasteltinten en natuurkleuren. Passend in de nieuwe trends die heel duidelijk de weg terug naar het landelijke, naar de natuur, gevonden hebben. Daarom zal hij kiezen voor natuurlijke producten, zoals wol en minder neigen naar polyester en andere synthetische stoffen. Ook al omdat de natuurlijke stoffen heerlijk voelen, prima zitten en een goed gevoel bieden. Het past bij een wereld die meer nadruk op duurzaamheid legt en die op zoek is naar een nieuwe balans tussen schoonheid en verantwoordelijkheid. dit jaar biedt daarnaast de nieuwste design en kleurencombinaties aan. Niet bang om gezien te worden of om anders dan het gebruikelijke te zijn, zonder naar het opvallende te neigen. Geheel in die nieuwe stijl biedt men kleuren aan die pastelachtig zijn en warm aanvoelen. Fris, vrolijk, opbeurend en verrassend. Met deze termen zijn de producten te omschrijven die zeker ook voor de wat ervarener man een gelegenheid bieden er jeugdig bij te lopen. Een bezoek aan de webshop biedt niet alleen een blik op de brede collectie, waaronder de prachtige groene sweater, het laat ook zien met hoeveel zorg de kleding geproduceerd is. Zorg die bij het dragen terug te vinden is, doordat de dit jaar kleding als een tweede huid past.

 

[spb_section spb_section_id=”18805″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

No more articles