Groene broek combineren

De groene broek combineren zijn weer helemaal terug! Hartstikke leuk, maar dit brengt ook een hoop problemen met zich mee. Waar combineer je in hemels naam een groene broek mee? Groen kan in principe met heel veel kleuren, maar er zijn een paar kleuren die er bovenuit springen wat betreft combinaties met groen. Persoonlijk ben ik altijd al een grote fan geweest van de combinatie van donkergroen met lichtbeige. Hierdoor komt het donkergroen beter uit en vergroot je het contrast tussen de kleuren. Ga dan bijvoorbeeld voor een shirtje als op onderstaande foto.

Het shirtje is van het merk Morgan en is momenteel super trending om met een groene broek combineren! Je kan het shirtje voor nog geen 40 euro bij zalando kopen. Het shirtje is grotendeels gemaakt van viscose en zit heerlijk. Het shirtje sluit nauw aan waardoor je beter niet een te kleine maat kan kiezen. De lage V-hals laat jou figuur mooi uitkomen.

Ook leuk in combinatie met een groene broek zijn de hoge zwarte hakken. Een groene broek is van zichzelf niet erg spannend, maar een hoog paar hakken geeft de groene broek net dat beetje extra’s mee. Je kan het beste gaan voor de kleur zwart wat betreft hakken, omdat dit het beste staat bij de kleur groen en je er zeker van bent dat de kleuren niet met elkaar kunnen vloeken. Ook kan je zwarte hakken bij alle andere kleding combineren, wat het een echte must have maakt voor jou schoenen collectie!

Deze hakken zijn van het merk Buffalo. Ze zijn perfect! Je kan ze namelijk bij elke gelegenheid én bij elk outfit dragen. De pumps hebben een hak van 10,5 cm. Ook hebben ze een plateau met een hoogte van 1,8 cm. Je benen lijken er dus een groot stuk langer door! Kijk wel eerst goed of je er wel op kan lopen. Zo’n hoge hak wil nog wel eens voor problemen zorgen en het zou zonde zijn als jij veel geld betaalt, maar uiteindelijk niet op de hakken kan lopen.

Combineer de hakken met een leuk zwart avondtasje. Dit tasje is ook van het merk Morgan en verkrijgbaar via zalando.nl

Perfect voor een nette gelegenheid!

zalando.nl

No more articles