grijze truien kopen

De man als grijze muis.

Met de kleur grijs hoef je tegenwoordig helemaal geen grijze muis meer te zijn. Helemaal niet met de grijze truien van dit jaar. De naam zegt het eigenlijk al, ons merk is er voor iedere man. Elke man is hetzelfde, maar kan zich toch onderscheiden door kleding van dit jaar. We zijn er voor de man die durft, maar ook voor de man die zich liever een beetje gedeisd houdt qua kledingstijl. De dit jaar collectie bestaat uit kledingstukken die goed met elkaar gecombineerd kunnen worden, zodat de man niet uren voor de spiegel hoeft te staan om tot een mooie outfit te komen. Door het gebruik van neutrale kleuren en uitstekende pasvormen voelt iedere man zich lekker in onze collectie. Eén van deze neutrale kleuren, is de kleur grijs.

Grijs valt eigenlijk in dezelfde categorie als zwart en wit. Het is een mooie neutrale kleur die bijna met elke andere kleur kan worden gecombineerd. Grijs is minder ‘hard’ dan zwart en iets sprekender dan wit. Wel kan je grijs heel goed combineren met zwart en wit én/of een knalkleur. De gedurfde man combineert een grijze trui van dit jaar met een mooie rode pantalon, een nette instapper en bijpassende sokken.
Daarnaast is grijs een goede basic kleur welke altijd handig is om in de kast te hebben. Een grijze trui kan je bijvoorbeeld prima combineren met een simpele navy jeans en een sneaker of stevige boots. Met een grijze trui kan je eigenlijk geen fouten maken. Wat we tegenwoordig heel veel zien, is de ton sur ton trend. Dit betekent dat je je grijze trui draagt op een grijze broek met een grijze blazer en grijze schoenen. Dit alles in verschillende tinten grijs.

[spb_section spb_section_id=”18805″ width=”1/1″ el_position=”first last”]
Een grijze trui met V-Hals staat bijvoorbeeld ook erg mooi gecombineerd met een witte of blauwe blouse en een zwarte jeans.
De kleur grijs is bovendien geschikt voor elke gelegenheid. Of je nou naar een vergadering moet op kantoor of naar een bruiloft van een vriend, wees niet bang om grijs te dragen. Want met een grijze trui van dit jaar ben je sowieso altijd ‘on point’ gekleed.

We zijn er nu ook voor de man die helemaal niet zo van winkelen houdt, want bestellen kan heel makkelijk in de online webshop van dit jaar. En heb je toch de verkeerde keuze gemaakt dan is retour zenden geen probleem, want we hebben natuurlijk niet één soort grijze trui in onze collectie opgenomen. Ze zijn er in verschillende tinten grijs. Daarnaast kan je voor een V-Hals of ronde hals gaan. Je kan kiezen voor baggy of nauwgesloten truien en voor een trui van katoen of wol. Deze laatste categorie, de wollen trui, bestaat uit een mooie selectie truien van het fijnste wol. Welk materiaal voor jou ook het fijnste voelt, de kwaliteit van dit jaar kleding is uitstekend. Zelfs na tig wasbeurten voelt de kleding nog aan als nieuw. Heren, grijs is allang niet meer saai. Dus ga op zoek naar die grijze muis in jezelf en bestel een grijze trui bij dit jaar.

[spb_section spb_section_id=”18805″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

No more articles