Gratis verzending kleding, waar?

Je hebt eindelijk na uren zoeken je ideale outfit gevonden. Dit heeft je al een heleboel geld gekost, maar dan blijkt ook nog dat je de verzendkosten moet betalen. Een vervelend gevoel. Je bent nog meer geld kwijt dan je eigenlijk gewild had, en wilt het liefst een webshop vinden die de kleding gratis zal verzenden.

Op deze manier kun je op zoek naar jouw leuke kleding, en hoef je je niet druk te maken over de eventuele verzendkosten. Je ziet dat veel webshops verzendkosten rekenen. Als dit niet het geval is, is het vaak zo dat er duidelijk reclame wordt gemaakt dat er geen verzendkosten zullen zijn.

Daarnaast rekent de ene webshop meer verzendkosten dan de andere. Zelfs als je een hele kleine bestelling doet, zullen de verzendkosten niet minder worden. Kies daarom voor een webshop die geen verzendkosten rekent. Het meest ideale is nog als deze webshop ook geen retourneerkosten zal rekenen. De meest bekende hiervan is Zalando. Zij bezorgen gratis jouw bestelling, en bovendien zul je ook geen kosten betalen als je je bestelling weer terug wilt sturen. Ideaal voor als je niet zeker weet of de outfit wel goed zal passen!

No more articles