Goudkleurige kleding

Goudkleurige kleding, dat is niet iets waar je meteen aan denkt als je een nieuwe outfit gaat kopen. Het kan wel heel erg leuk staan en je outfit compleet maken. Waarschijnlijk denken mensen niet meteen aan gouden kleding omdat ze dit ordinair vinden of juist kinderachtig. Dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Je moet gewoon een beetje nadenken over hoe je het gaat dragen. Je moet weten waarmee je het kunt combineren en waarmee juist niet. Het is ook niet een heel erg goed idee om meteen je hele outfit goud te maken

mooieschoenen.nl

Kleuren die je goed kunt combineren met goud zijn bijvoorbeeld blauw, vooral donkerblauw, zwart, grijs en wit. Met de kleur wit moet je alleen wel een beetje oppassen, dat kan als je een vreemde combinatie maakt soms wel een beetje ordinair uitvallen. Een witte legging met een gouden jurk is bijvoorbeeld niet zo’n goed plan. Kleuren waarbij je beter geen goud kunt dragen zijn bijvoorbeeld oranje, geel en rood. Omdat goud een warme kleur is kun je er beter koele kleuren bij dragen. Dan is het meteen een heel ander gezicht dan wanneer je helemaal in warme tinten gekleed bent.

leballon.nl

Als je goudkleurige kleding wilt dragen, wat zijn dan goede kledingstukken? Een goed kledingstuk is bijvoorbeeld een goudkleurig colbertje. Als je de rest van je outfit een beetje basic houdt en je een gouden jasje aantrekt is het meteen een super leuke outfit. Je moet er dan wel opletten dat het geen kermis colbertje is, maar dat het wel een beetje subtiel goud is. Een blouse met gouden glittertjes kun je ook goed combineren. Je kunt dit bijvoorbeeld met een zwarte broek dragen. Door het zwart krijg je een beetje een glamour look, maar je blijft toch nog een beetje casual.

longlady.nl

Schoenen zijn altijd moeilijk uit te zoeken, er zijn erg veel soorten. Als je goudkleurige schoenen wilt is het nog moeilijker. Als het om schoenen gaat kun je beter kiezen voor schoenen waar goud in verwerkt zit, kies geen schoenen die volledig goudkleurig. Cowboy boots met een subtiel gouden laagje zijn bijvoorbeeld een goede keuze!

No more articles