Gossip: Rihanna playbackt tijdens optreden

Gister stond onze diva nog in het nieuws omdat ze twee arrestaties had veroorzaakt door het plaatsen van een foto met aapje op Instagram. Nog geen dag later staat ze wederom in de spotlights, ook deze keer niet positief. Haar afgelopen optreden in Singapore zorgde voor wat commotie. Zo beweren veel fans dat de 65.000 toeschouwers een playbackende Rihanna kregen te zien. Sommigen twijfelen zelfs aan de nuchterheid van de zangeres, ze leek stoned of ontzettend dronken.

Steve Lai van Channel News Asia liet de wereld weten dat Rihanna volgens de voormalige geluidsman niet live aan het zingen was. De fans met oog voor detail zagen zelfs dat het lampje van haar microfoon niet brandde.

Om er nog een schepje boven op de doen zou ze ook nog moeite hebben gehad met haar eigen lyrics. Ze vergat soms woorden of haar lippen bewogen niet gelijk met de muziek. Op Twitter regende het negatieve tweets en sarcastische grappen. Alleen Justin Bieber got her back, hij schreef alleen maar positieve tweets over Rihanna.

So go on and take a bow Rihanna, maar heb je die wel echt verdiend? 
No more articles