Gossip: Miley Cyrus heeft nieuwe vriend

Miley Cyrus zit in een emotional rollercoaster. Ze barst in tranen uit tijdens het zingen van Wrecking Ball, het nummer dat over haar ex-verloofde Liam zou gaan, om vervolgens na het optreden in armen van muziekproducer Mike WiLL te vallen.

Miley’s ex-verloofde Liam Hemsworth werd één dag na het nieuws van de break-up zoenend gespot met Eliza Gonzalez. Miley zou hier woedend om zijn geworden. “Het voelt alsof ze hem niet meer kent”, vertelt een bron aan Showbiz Spy. “Ze is geschokt dat Liam één dag na het nieuws al met Eiza naar buiten treedt.”

Maar een week later is de zangeres zelf gespot met een ander! Er waren al eerder gossips over Miley en Mike, er kwamen toen intieme foto’s van Miley en Mike naar buiten op de profielen van hun sociale media. Ook tijdens een fotoshoot van Miley met Terry Richardson (zie bovenstaande foto) was Mike aanwezig.
Afgelopen zaterdag zou Mike Miley hebben gesteund tijdens haar optreden op het iHeartRadio-festival in Las Vegas. De twee zouden innig knuffelend zijn gespot en zouden de hele dag naar elkaar hebben gekeken en gelachen. Zou de wrecking ball plaats hebben gemaakt voor vlinders?

Is Mike de nieuwe love bird van Mileybird?

No more articles