Gossip: Kloe Kardashian bang voor soa

Het zit Kloe Kardashian de afgelopen tijd niet mee. Hubby Lamar Odom zou zijn vreemdgegaan met vijf verschillende vrouwen. When you think it can’t get any worse, it can: manlief vertelde namelijk ook dat hij niet altijd een voorbehoedsmiddel heeft gebruikt.

“Khloé voelde zich helemaal misselijk toen Lamar toegaf dat hij haar niet alleen had bedrogen, maar dat hij ook niet iedere keer een condoom had gebruikt”, vertelt een bron aan RadarOnline. “Lamar wilde niet zeggen met hoeveel vrouwen hij was vreemdgegaan, maar Khloé weet dat het in ieder geval om vijf vrouwen gaat, alleen al in het afgelopen jaar.”

Poor Kloe wist niet hoe snel ze een soa-test moest doen, ze heeft zich laten testen op allerlei ziektes.  “Ze is gelukkig gezond, maar ze had nooit gedacht dat dit haar zou overkomen. Het is al erg genoeg dat Lamar zijn huwelijksgeloften niet is nagekomen, maar dat hij haar gezondheid op het spel heeft gezet is walgelijk”, meldt de bron.

Ondanks het feit dat Lamar en Kloe (tijdelijk) niet meer samenwonen wordt Kloe nog wel gespot met haar trouwring. Until death do them part?

No more articles