Gossip: Angelina Jolie wordt best betaalde schrijfster ooit

35 miljoen euro, dat kan de actrice verdienen door het schrijven van een boek. Maar dit is niet zomaar een boek, het gaat om haar eigen autobiografie. Angelina heeft in haar verleden veel meegemaakt, dit maakt haar autobiografie zo bijzonder en kostbaar.

Drie grote Amerikaanse uitgeverijen vechten om een deal met de actrice. “Degene die ermee vandoor gaat, treft een goudmijn. Haar boek zal zeker weten de bestsellerlijsten overal ter wereld gaan aanvoeren. Zo’n enorm bedrag is dan snel terugverdiend.” vertelde een bron.

Een vriendin van Angelina: “Ze heeft altijd al een boek willen schrijven en nu is de tijd er rijp voor.” Sinds de actrice haar borsten preventief liet verwijderen uit angst voor borstkanker, voelt ze zich goed. Ze heeft in het verleden veel meegemaakt, maar voelt zich nu zo prettig dat ze erover kan schrijven en die zaken in een context kan plaatsen. Niks is taboe, behalve zaken die de privacy van haar kinderen aantasten”. 

Als Angelina een deal sluit met één van de uitgeverijen zal dit haar 35 miljoen euro opleveren, dit bedrag is nog nooit geboden op een autobiografie.

No more articles