goedkope leuke kleding online

Het is een doodgewone middag en u besluit eens naar de stad te gaan voor een aantal nieuwe items voor uw kledingkast. Na een lange zoektocht heeft u dan eindelijk iets gevonden en besluit zich naar de kassa te verplaatsen. De artikelen worden gescand en een groot, onaangenaam bedrag verschijnt op het pinautomaat. ‘Hmm, doet u dan alleen deze maar…’ Zonder de andere spullen keert u teleurgesteld, met slechts één nieuwe trui, richting het thuisfront. Dit probleem kennen we helaas allemaal: prachtige kleding, maar vrijwel niet te betalen voor de gemiddelde portemonnee. Maar, stelt u zich eens voor als dat probleem niet voor u hoeft te gelden; stijlvolle en moderne kleding zonder dat u zichzelf benadeeld met schrikbarend hoge bedragen. Onze collectie van dit jaar is van zeer hoge kwaliteit, kent een uitstekende pasvorm en is voorzien van relatief lage prijzen. En kledingstukken voor betaalbare prijzen, daar wordt winkelen ineens een stukje leuker van.

Een van de grootste misverstanden in de modewereld is dat chic, stijlvol en gedistingeerd gelijk zouden staan aan de prijs die u ervoor betaalt. Dat een trui van tachtig euro minder mooi of verfijnd zou zijn dan een van 200 euro, dat is een van de grootste fabels die de modewereld kent. Verzorgt u zich goed en weet u kledingstukken verrassend en geraffineerd met elkaar te combineren, dan heeft u de kracht een echte stijl te ontwikkelen; daar is een torenhoog prijskaartje helemaal niet voor nodig. Naast het creëren van een bepaalde look, biedt het voordeel van betaalbare kleding ook nog eens de regelmaat waarmee u nieuwe items aan uw garderobe toe kunt voegen. Niet alleen heeft u vaker nieuwe outfits in de kast liggen, u kunt het zodoende op meerdere manieren combineren en meer up-to-date volgens de laatste trends houden. U zult niet alleen vaker nieuwe en mooie kleren dragen, het is ook moderner dan dure kleding die u zeer af en toe maar zult vervangen. Meer mogelijke combinaties, moderner en altijd naar de laatste trends; hét grote voordeel van betaalbare outfits.

 

Maar, welke trends in de mannenmode spelen in het jaar van 2016 een grote rol? De hoofdrolspelers van dit jaar vallen in de categorie van de klassieke en aardse kleuren; bordeauxrood, donkergroen, grijs, van licht tot antraciet, donkerblauw en de bruintinten, eveneens variërend van beige tot donker. Deze kleuren zijn het natuurlijk niet alleen; ze worden versterkt met felle en frisse pasteltinten in verscheidene detailafwerkingen. 2016 Is het jaar van het contrast waarbij deze tegenovergestelde kleuraccenten, klassiek en zomers, verrassende en geraffineerde samenstellingen opleveren. Een donkerblauwe trui met beige schouderstukken of een donkergroene trui op een lichtgrijze broek zijn hier enkele voorbeelden van. Onze collectie van dit jaar biedt een ruime keuze aan chique truien in klassieke, donkere kleuren en zomerse pasteltinten, overhemden met moderne prints en eigentijdse shirts. Voor iedere man hebben wij een passende outfit waardoor er met grote zekerheid iets voor u te vinden is.

Verschijnt u graag chic en gedistingeerd op gelegenheden en houdt u van donkere, klassieke of juist zomerse tinten? Dan past de goedgeklede stijl perfect bij u. Voor deze look is het belangrijk dat u het niet overdrijft met een te grote hoeveelheid aan opvallende items. Hoe rustiger u het geheel weet te houden, hoe beter de stijl tot zijn recht komt. Dat wil echter niet zeggen dat u zich hoeft te beperken tot de slechts egale en onopvallende kleuren; integendeel. Zo is het zeer eigentijds om een donkere tint te combineren met een tegenovergestelde felle kleur, maar houdt dit wel beperkt; u wilt immers niet te opzichtig worden. Een lichtgrijze trui op een donkerblauwe broek of een zandkleurige chino met een donkergroene trui zijn goede voorbeelden hoe u de gedistingeerde stijl zelf toe zou kunnen passen. De verfijnde eenvoud van deze look geeft juist haar charme aan het geheel; het draait hier simpelweg om de bescheiden elegantie.

Weet u zich meer te vinden in de speelse en meer vrijblijvende stijl? Dan hebben wij ook voor u genoeg keuzemogelijkheden in onze collectie. Gestreepte of egale polo’s, overhemden met verscheidene prints en zachte pasteltinten voor onze moderne sweaters; bij dit jaar bieden u wij een grote diversiteit aan stijlvolle en eigentijdse items voor de ‘vrijblijvende man’. Ook bij de speelse stijl ziet u de trend van het contrast goed terugkomen; egale overhemden zijn voorzien van een gebloemde prints in de detailafwerking en verscheidene donkere truien hebben elleboog- of schouderstukken in felle kleuren gekregen. De speelse outfit mag ook wat ‘losser’ zijn dan het chique en gedistingeerde; een babyblauwe en zomerse chino in combinatie met een roze shirt of een koraalrode broek met een blauw/wit geruit overhemd staat nog altijd verzorgd, maar ademt wel de vrijblijvendheid van de stijl. U mag hier ook wat meer met verschillende prints spelen, het mocht immers wat losser, maar het moet geen overdreven geheel worden. Hoe meer dessins u toe zult voegen, hoe chaotischer het resultaat zal worden. Voor het creëren van de speelse outfit, raden wij u aan één opvallend item te nemen tegenover de rustige tinten. Zo legt u de focus op één aandacht vragend punt en komt de ‘losse look’ het beste naar voren.

Een variant op gedistingeerd en vrijblijvend is de geklede en speelse outfit. Deze begeeft zich tussen twee stijlen en kent verrassende combinaties voor wie het nét eventjes iets anders wilt hebben. In plaats van een overhemd onder een jasje, kunt u kiezen voor een modern en eigentijds shirt. Een donkerblauw jasje met eenzelfde kleur broek samengebracht met een felgekleurd en zomers shirt zorgt voor een guitige en jeugdige uitstraling en is perfect om bij vrijblijvende doch feestelijke gelegenheden te dragen. Zo ziet u er verzorgd uit, maar zeker niet ‘overdressed’. Bij dit jaar hebben wij een zeer groot aanbod aan modieuze shirts in zachte pasteltinten waarmee u deze speelse look kunt creëren. Bekijkt u onze collectie om te zien welke shirts er op u liggen te wachten.

De chique en gedistingeerde stijl kent een variant die uitermate geschikt is voor de buitenlucht; de avontuurlijke en stoere outfit. De kleuren van deze look zijn geïnspireerd op de tinten uit het bos; eveneens volgens de laatste trends. De stoere sweaters en kabeltruien met grove texturen kunt u stijlvol combineren met een van onze warme bodywarmers in modieuze en frisse kleuren of juist met de klassieke en donkere doorgestikte jassen. Om het een contrasterend geheel te geven, kunt u bijvoorbeeld een lichtblauw overhemd samenstellen met een bordeauxrode kabeltrui op een lichtgrijze broek. De klassieke kleuren, rood en grijs, worden opgefrist door het lichtblauwe overhemd die het samen tot een moderne en verrassende verschijning maken; en dat alles voor betaalbare prijzen.

 

Bij dit jaar hebben wij een groot aanbod aan verschillende kleuren, maar niet iedere tint staat bij iedereen even mooi. Welke kleuren zijn winnende combinaties voor u en welke kunt u beter achterwege laten. Een stijlvolle en flatterende outfit, dat wil natuurlijk iedereen; om u daarbij van dienst te zijn, geven wij u graag enkele tips mee. Heeft u namelijk een wat corpulenter figuur dan de gemiddelde man, houdt u er dan rekening mee, mocht u dit hinderlijk vinden, dat de lichtere kleuren dit accentueren; donkere tinten hebben een meer afslankend effect. Dit geldt eveneens andersom ook voor de meer slanke man; mocht u iets breder willen lijken, kiest u dan voor lichtere tinten. Om een inzicht te hebben in de kleuren en welke het beste bij u passen, raadpleegt u dan eens de gratis online advieswijzer rond ‘seizoenstypen’; op basis van uw haar- en huidskleur wordt een analyse gemaakt en krijgt u een beeld van kleuren die vooral wel en niet voordelig voor u werken. Niet alleen kunt u meer zeker zijn of dergelijke outfits u goed zullen staan, de zoektocht naar kledingstukken kunt u gerichter opstellen; zo blijft u een hoop tijd (en kosten aan onflatteuze kleding) bespaard.

Naast de outfits zelf kunt u natuurlijk zelf ook contrasterende kleuraccenten toevoegen in de vorm van accessoires. Tegenovergestelde tinten zijn niet altijd op voorhand aan diverse kledingstukken toegevoegd; een lichtblauw sjaaltje of een felle stropdas bij een donkere trui zorgen eveneens voor chique en eigentijdse uitstraling. In combinatie met een jasje kan ook de felle stropdas een excentrieke uitstraling geven; zo komt u niet alleen vrijblijvend, maar ook zakelijk zeer stijlvol en geraffineerd om de hoek. Zolang u blijft spelen met contrasten en verfijnde combinaties weet samen te stellen, heeft u de trend van dit jaar meer dan begrepen.

Langzamerhand gaan we richting de warmere seizoenen en ook uw kast verdient nieuwe en verfrissende items. Onze collectie is voorzien van hoge kwaliteit, uitstekende pasvormen en heeft daarnaast een hoog aanbod aan zowel klassieke als zomerse kleuren. Wilt u op zeer korte termijn al in een ‘nieuw jasje’ verschijnen voor een betaalbare prijs, bekijkt u dan snel onze online collectie. Van overhemden in moderne prints, truien in chique tinten of vrijblijvende shirts met grafische teksten; u vraagt het, wij hebben het. Ver te reizen, met alle hoge parkeerkosten van dien, dat hoeft u niet; bij dit jaar kunt u onze moderne en eigentijdse collectie online bekijken via onze webshop om zo nieuwe en eigentijdse outfits te vinden en weer chic en verfijnd op gelegenheden te verschijnen. Geen dringende mensen die net voor u die éne mooie trui wegkapen; u kunt in alle rust de items en complete outfits bekijken en ondervinden welke artikelen het beste bij u passen. Wilt u binnen enkele dagen als een modieuze, gedistingeerde en goedgeklede man de straten betreden? Bezoekt u dan snel onze webshop; wij helpen u graag online verder!

No more articles