Gisele Bundchen voor Vogue Australië

Gisele Bundchen is te zien op de nieuwste cover van de Australische Vogue. Ze heeft een erg mooie natural ook die mooi samen gaat met haar lichtblauwe outfit. En of dat nog niet mooi samen ging hebben ze de achtergrond van de cover ook nog eens daarop aangepast. De achtergrond is een mooie vervaagde kleur grijs, waardoor alles mooi met elkaar samenvalt.

Het model draagt een blauw Chanel jurkje met daaroverheen een vintage denim jacket. Op de voorkant van het magazine naast Gisele staat als inleiding van haar artikel binnenin “The business of being Gisele”. Het gehele interview is nog niet uit, maar hieruit kunnen we opmaken dat ze waarschijnlijk vertelt over haar leven en waar ze dagelijks mee te maken heeft. De bekende fashion fotograaf Patrick Demarchelier heeft gezorgd voor de mooie foto van Gisele. De styling is gedaan door fashion director Christine Centenera.

Het 34 jarige model is van Duits-Braziliaanse afkomst en is sinds 1993 een model. Ze is toen ontdekt in een winkelcentrum door Elite Management. Ze is nu één van de bekendste modellen ter wereld.

Voor nu moeten we het doen met maar één foto van het model. Het magazine zal op 15 december uitkomen in, natuurlijk, Australië. En dan zullen er waarschijnlijk nog meer mooie kiekjes bijkomen. Ben je benieuwd naar de cover? Dan kan je hieronder een kijkje nemen.

No more articles