Gisele Bündchen deelt de cover met kat Choupette

Op de  decembercover van de Braziliaanse Vogue straalt Gisele Bündchen met de kat van Karl Lagerfeld, Choupette, in haar armen. Gisele Bündchen is een Braziliaans model, haar Duitse achternaam heeft ze van haar vader die net als haar moeder van Duitse afkomst is.

Normaal gesproken staat supermodel Gisele in haar eentje op covers van de grootste modebladen, maar dit keer staat ze op de foto met Karl Lagerfelds pluizige metgezel. Gisele Bündchen en Karl Lagerfeld hebben een sterke band door de vele samenwerkingen tussen de twee. Zo was Gisele in meerdere advertenties te zien van Chanel en is ze de ster in een van de Chanel nr. 5 campagnes.

Maar ook Choupette heeft een behoorlijk portfolio, zelf menig model zal jaloers zijn op de carrière van deze kat. Choupette is vaak Karl’s inspiratie geweest voor nieuwe collecties, zoals een accessoire collectie met Choupette in cartoon vorm. Maar de kat werkt niet alleen samen met baasje Karl, Choupette heeft ook samengewerkt met een make-up lijn!

De twee worden gefotografeerd door niemand minder dan Karl Lagerfeld himself. Omdat december het feestseizoen is, is de cover van Vogue ook lekker feestelijk. Gisele’s haar is getoupeerd en draagt een jurk met gekleurde pailletten.

 

Bron: Vogue Brasil

No more articles