Girlpower!

Deze winter komt het mannelijke duidelijk naar voren bij de vrouwenkleding. Oversized, tomboy, maatpakken etc. daarom is het fijn dat diverse andere trends de vrouwelijkheid benadrukken. Hieronder bespreken we een paar trends die op en top vrouwelijkheid uitstralen.

Veren
Een trend die deze winter terugkomt, zijn de veren. Verder maken een kledingstuk gelijk vrouwelijk, omdat ze een zachte uitstraling benadrukken. Ronde, fijne, aaibare kledingstukken, waarin jij je als vrouw erg prettig zult voelen. Dries van Noten heeft een aantal prachtige voorbeelden in zijn wintercollectie.

Ecru
De kleur ecru komt deze winter terug. De witte kleur die echt bij de winter hoort, maar dan uitgevoerd in een zachtere, meer creamkleurige variant. Deze kleur straalt vrouwelijkheid uit. Het maakt dat de stof er gelijk zachter uitziet. Valentino en Celiné laten een paar mooie kledingstukken zien, waarbij dit wordt onderschreven.

Lingerie
Kleding gebaseerd op lingerie, gecombineerd met zachte bontjassen. Kan het nog vrouwelijker?

Mohair
Een prachtige stof die de scherpe kantjes van kleding afhaalt, en zorgt voor een vrouwelijke look. Zacht, knuffelbaar, lekker warm en vertrouwd. Een kledingstuk waar je in kunt wegduiken als je een keer je dag niet hebt, maar waarin je er nog steeds hip en sexy uit zien.

No more articles