Gigi Hadid voor S Moda

‘Girl of the moment’, Gigi Hadid, staat op de nieuwe cover van het magazine S Moda van El Pais. Ze is te zien in een leuke Western cowboy look.

Jelena Noura Hadid, ook wel bekend als Gigi Hadid staat op de cover van het magazine S Moda. De dochter van ‘The Real Housewives: Beverly Hills’ Yolanda Foster is sinds 2011 model. Sindsdien heeft ze gemodelleerd voor veel bekende merken zoals Guess en Moschino. Ze heeft al verschillende covers gehad op magazines zoals Elle, Vogue en Grazia. Ze is overigens ook het gezicht voor de make-up van Tom Ford. Gigi heeft een tijdje een relatie gehad met de Australische zanger Cody Simpson, ze hebben dit jaar een einde gemaakt aan hun relatie, met reden dat Cody het te druk heeft.

Voor de fotoshoot van S Moda is ze, zoals we al zeiden, te zien in een Western, cowboy outfit. De outfits zijn van merken zoals Burberry, Tommy Hilfiger en Hermes. De styling is verzorgt door Noella Collado en Chabela Garcia. De fotograaf voor deze shoot was Henrique Gendre.

S Moda is een Spaans magazine. Deze uitgave met Gigi is op 4 oktober uitgekomen. Gelukkig hebben we hieronder de mooiste beelden van deze fotoshoot.

No more articles