Get your smize on met Tyra Banks make-up lijn

Vanavond is om half 10 weer Hollands Next Top Model te zien op TV, een spin-off van America’s Next Top Model met Tyra Banks als jurylid. Tyra Banks heeft supermodel, jurylid en presentatrice als op haar lijstje staan en nu kan ze ook haar eigen make-up merk hieraan toevoegen. Tyra Banks is niet de eerste celebrity die een eigen make-up of skincare lijn begint, onder andere de Kardashians en Demi Lovato waren haar voor.

Als je een keer America’s Next Top Model hebt gekeken komt de uitdrukking ‘smize’ je vast niet onbekend voor. Tyra Banks heeft deze ‘smiling with your eyes’-uitdrukking bedacht en roept het bijna tien keer in een aflevering. In Tyra’s make-up assortiment, TYRA Beauty, zit dan ook een Smize collectie die een eyeliner en een mascara bevat. Voor Tyra geen chique lange Franse namen die niet uit te spreken zijn: de mascara heet Smack My Fat Lash en de eyeliner met correctie stift heet Oops Liner.

Verder is er nog een collectie genaamd TYover, deze collectie bevat een aantal producten die je gezicht binnen no-time een make-over geven. De laatste collectie, de IT Factory, bevat twee lipproducten met een high fashion allure.

Bekijk hieronder een paar foto’s van TYRA Beauty:

TYRA Beauty

 

No more articles