Geprinte legging

Het zal je vast wel niet ontgaan zijn dat er veel legging en geprinte legging worden gedragen de laatste tijd. Het zijn alleen geen gewone leggings. Het zijn originele leggings met printjes. Eigenlijk zijn alle printjes die je kunt bedenken wel op een legging gedrukt. Je hoeft er deze herfst dus niet saai bij te lopen. Een legging is goed te combineren met een basic wollen winterjurkje, een basic rokje en laarzen of uggs. Je moet bij een legging met een printje niet meteen iets super druks gaan dragen, want dan wordt het allemaal misschien een beetje te heftig. Je hoeft niet bang te zijn dat je er saai uitziet als je een basic trui, jurkje of colbertje draagt. De legging valt al erg op.

Als je een legging gaat kopen moet je bij een legging met een printje goed op je figuur letten. Als je iets dikkere benen hebt is het bijvoorbeeld niet zo slim om een legging te nemen waarbij de strepen horizontaal lopen. Door horizontale strepen lijken je benen namelijk dikker. Je kunt in dat geval beter kiezen voor een panty of een legging met een druk printje waardoor je benen wel opvallen, maar ze niet dikker lijken. Een goed voorbeeld van een legging die dat heeft is de legging van Replace.

geprinte legging grotematen.nl

De geprinte legging kunnen niet gek genoeg. Je hoeft niet eens te zien wat het is, het gaat er gewoon om dat het een speciaal printje is. Hoe origineler hoe beter. Het is dus eigenlijk wel een beetje afgezaagd om met een panterprint legging te lopen. Er zijn al erg veel mensen die dat doen. Als je op internet of in de winkel op zoek bent naar een legging moet je eigenlijk kiezen voor iets wat je normaal nooit zou nemen.

Deze legging van Gsus valt meteen op. Er zit een printje op waarvan je niet meteen ziet wat het is. Het zijn eigenlijk allemaal figuurtjes en dingentjes bij elkaar. Perfect voor deze herfst dus. Er zijn nog vele van deze leggingen dus ik zou snel je zoektocht beginnen. Dit mag je namelijk echt niet missen in je kast dit seizoen. En denk er aan, hoe origineler geprinte legging hoe beter!

No more articles