Georgio Armani kledingstukken in nieuwe film

De Amerikaanse actrice Jessica Chastain zal in haar nieuwste film alleen maar kledingstukken dragen van Armani. De ontwerpen passen precies bij de rol die ze gaat spelen in haar nieuwe thriller ”A Most Violent Year”.

Jessica Chastain speelt de hoofdrol in haar nieuwe film ”A Most Violent Year”.  Het verhaal speelt zich af in 1981 en gezien het karakter van de rol van Chastain, past Armani hier perfect bij: ”A woman who came to great means and had a natural great taste”.   Zo omschrijft Armani het karakter van Jessica’s personage. De film sprak hem aan, omdat in deze tijd van de fashion history de fashion een omslag doormaakte. In deze tijd was fashion juist heel revolutionair. Er veranderde heel veel in de fashion wereld. Niet alleen qua ontwerpen en collecties, maar ook qua merken en designers. Dit was een zeer bewogen periode.

Minimalisme was één van de kernwoorden in deze tijd van de fashion. Dit wordt dan ook perfect geuit is de film. Overdag draagt ze namelijk chique shift jurken,  soepele bloesjes, een strapless avondjurk met een jacket en een trench coat met een riempje in de taille. Dit zijn slechts een paar voorbeelden. De stijl die toen veel gedragen werd, is vrij elegant, maar toch nonchalant. Simpel, maar toch chique.

De film is een crime drama met in de hoofdrol Oscar Isaac en Jessica Chastain. De film zal begin 2015 uitkomen. Wij kunnen niet wachten om de creaties van Armani te zien in de film! En natuurlijk de film zelf.

No more articles