Georgia May Jagger voor Harper’s Bazaar

Georgia May Jagger is een 22-jarig Engels fotomodel. Ze is de dochter van de leadzanger van de Rolling Stones, Mick Jagger en model Jerry Hall. Georgia May Jagger is in Nederland vooral heel bekend als het gezicht van het cosmetica merk Rimmel. Georgia May heeft een spleet tussen haar voortanden die tijdens de commercials van Rimmel vaak te zien was.

Georgia May Jagger is te zien op de december 2014 cover van de Mexicaanse Harper’s Bazaar. Het 22 -jarige model draagt op de cover een witte jurk van een merk waarvan ze het gezicht is van een parfum, namelijk Mugler. Georgia May Jagger is het gezicht van de Angel parfum van Thierry Mugler die je misschien wel kent van het bekende parfum Alien.

De ┬ádecember cover van de Mexicaanse Harper’s Bazaar is heel minimalistisch. We zien Georgia May Jagger in een witte jurk met haar mond een stukje open zoda het spleetje tussen haar tanden goed te zien is, maar ze draagt geen accessoires en ook haar make-up is neutraal gehouden. De cover heeft een minimalistische grijze kleur met witte en gouden letters.

Bekijk de cover van Georgia May Jagger voor Harper’s Bazaar Mexico hieronder, wat vind jij van dit Engelse model?

 

No more articles