Gemma Wards eerste campagne na haar comeback

Gemma Ward is een Australisch model en werd al op haar 14e ontdekt. Toen ze nog maar 15 was, was deze Australische te zien op de catwalk van Australian Fashion Week en al snel kreeg ze steeds meer werk aangeboden zoals bijvoorbeeld een cover voor Teen Vogue. Ondanks dat Gemma Ward in 2006 door Allure ‘model of the moment‘ werd genoemd, stopte ze in 2008 (tijdelijk) met modellenwerk. Na 2008 was Gemma Ward wel nog in verschillende films te zien.

Maar dit jaar was Gemma Ward plotseling weer te zien op de catwalk! Ze maakte haar comeback tijdens de Spring Summer 2015 show van Prada in Milaan. En nu, voor het eerst in zes jaar kunnen we Gemma weer bewonderen in een campagne, en ze is niet alleen. In de advertenties voor het Australische merk Country Road is Gemma Ward samen met haar tien maanden oude dochter Naia te zien. Gemma Ward draagt gemakkelijke kleding met een nonchalante uitstraling in de campagne. De kleuren die het model tijdens haar comeback campagne draagt zijn voornamelijk zwart en wit.

Gemma heeft ons er met deze fotoshoot van overtuigd dat ze het modellenwerk niet verleerd is! Wat vind jij van de comeback van Gemma Ward? Bekijk de foto’s hier onder:

Gemma Ward / Country Road

 

No more articles