Gemma Ward is terug!

Gemma Ward is een Australisch model en was vooral tussen 2004 en 2008 enorm populair in de modewereld. Gisteren maakte de Australische een come-back in de modewereld, en wat voor een. Gemma Ward opende de Prada Spring-Summer show voor 2015  in Milaan!

Gemma Ward werd ontdekt in 2002 toen ze veertien jaar was. Een jaar later had ze een contract bij IMG Models in New York en maakte ze haar debuut tijdens Australian Fashion Week. Toen Gemma Ward zestien was stond ze als een van de jongste modellen ooit in de Amerikaanse Vogue in de lijst met “Models of the moment”.  In 2005 liep Gemma Ward meer dan 20 shows tijdens de New York Fashion Week, onder andere voor Oscar de la Renta, Calvin Klein en Vera Wang. Gemma Ward stond op de eerste covers van Vogue India en Vogue China.

In 2008 lastte Gemma Ward een pauze in haar modellencarrière in om meer van het gezelschap van haar vrienden en familie te genieten. Tijdens de break in haar modellencarrière heeft Gemma in onder andere de films Black Balloon en Pirates of the Carribean: On Stranger Tides gespeeld.

En nu, in 2014, is Gemma na zes jaar en het bevallen van een baby weer terug op de catwalk en verraste zo menig Fashionista.

Bekijk hieronder beelden van Gemma Wards comeback:


No more articles