Gemaskerde Beyoncé voor Interview Germany

Op de cover van het Duitse blad Interview zien we Beyoncé met een gehaakt masker waarin alleen haar ogen zichtbaar zijn. Dit is niet de eerste keer dat we Queen Bey met een masker op de cover van aan magazine zien verschijnen. Een paar maanden geleden stond Beyoncé ook al gemaskerd op de cover van CR Fashion Book.

Vanaf 26 november is het december / januari nummer van de Duitse Interview te koop. Het magazine zelf zegt dat dit nummer een echt collectors item is, maar wat er in het nummer te lezen en te zien valt is nog niet bekend gemaakt. Op de cover staat “Beyoncé op de vlucht met Jay-Z”, waaruit we kunnen opmaken dat de zangeres het in ieder geval over haar man zal hebben in Interview Germany.

Heb jij trouwens al de nieuwe clip van Beyoncé gezien? De zangeres heeft dit keer niet gekozen voor opvallende glamorous kostuums en extreem ingewikkelde danspasjes. De video is namelijk in een hotel opgenomen met een Go-Pro camera en op de beelden zie je Beyoncé in de hotelkamer, op het balkon en in de hal ronddansen samen met een paar anderen. Miley Cyrus en Nicki Minja deden het al even voor, maar nu laat ook Bey ons zien hoe je moet twerken.

Bekijk de video en Beyoncé’s cover voor Interview Germany Hier onder:

 

No more articles