Gekleurde pumps

Op zoek naar een paar nieuwe pumps, maar weet jij niet zo goed wat er op dit moment in de mode is? Ga dan voor een paar fel gekleurde pumps! Kleurtjes mogen namelijk eindelijk weer! Waar de mode de laatste maanden nogal veel nadruk legde op neutrale en donkere kleuren mogen de kleurtjes nu weer uit de kast! Maak hier dan ook zeker gebruik van.

Ga voor iets waar je anders niet zo snel voor zou gaan. Variatie is namelijk erg goed, op deze manier kan je steeds weer een andere kant van jezelf laten zien. Je zult zien dat je je hierdoor zelf ook steeds zekerder gaat voelen. Experimenteer eens met kleur combinaties en probeer eens wat totaal anders!

Deze hakken vind ik zelf echt fantastisch. De hakken zijn bijna fluorescerend roze. Een kleur die lekker opvalt en zeker een hoop blikken zal trekken. Deze hakken zijn dan ook niet voor elke vrouw geschikt. Het is wel zo prettig wanneer jij het niet erg vind in het middelpunt van de aandacht te staan, want dat sta je met deze hakken zeker weten!

Houd jij niet zo van roze? Geen paniek! Naast roze zijn er nog veel meer kleuren geschikt voor een paar leuke gekleurde hakken. Je kan ook gaan voor een unieke kleur zoals in bovenstaande afbeelding. Dit is een kleur die je waarschijnlijk verder niet zoveel zal tegenkomen. Met deze hakken kan jij een echte trendsetter worden!

Of ga voor een paar fel gekleurde gele pumps! Geel is dé kleur van de zomer en dat maakt deze pumps dan ook uitermate geschikt voor aankomend seizoen. De pumps staan het mooiste in combinatie met een zon gebruinde huid. Zorg er dus voor dat jou benen lekker bij bruinen en draag dan deze pumps. Worden jou benen van zichzelf niet zo bruin? Ga dan voor een zelf bruinende crème, een echte uitkomst en vaak ook helemaal niet zo duur!

Erg vrolijk en leuk!

Wauw, met deze hakken val jij zeker in de smaak!

weheartit.com

No more articles