Gekleurde hakken

Kan jij nog wel wat tips gebruiken bij het uitzoeken van een nieuw paar hakken? Lees dan snel verder! Ik ga jou proberen te helpen bij het vinden van de perfecte nieuwe hakken. Perfect is voor iedereen anders, maar toch zijn er een aantal dingen die momenteel erg hoog in de mode scoren en wat de meeste mensen aantrekt, op dit moment is dat vooral kleur.

Dat klinkt heel suf, wat is er nou bijzonder aan kleur? Maar kleur wordt vaak onderschat en dat is erg zonde. Kleur doet namelijk veel meer voor jou uitstraling dan je bij voorbaat zou denken. Het geeft jou look een echte boost. Erg blij ben ik dan ook dat de neutrale en donkere winter kleuren zijn verdreven en het nu weer tijd is voor leuke kleurtjes. Ga dus zeker voor gekleurde hakken!

Maar voor welke kleur moet jij dan gaan? Ik zou jou willen aanraden te gaan voor zo fel mogelijk. Op die manier vallen jou pumps lekker op en krijgen ze de aandacht die ze verdienen. Aan de andere kant staat niet elke vrouw te wachten op aandacht en kan het ook heel vervelend zijn als je steeds allemaal blikken jou kant op trekt. Voor de vrouw die daar niet van houd zou ik pastel kleuren aan. Deze kleuren zijn wat lichter en vallen wat minder op. Ook zijn ze vaak wat gemakkelijker te combineren terwijl dat met felle vreemde kleuren nog wel eens lastig wil zijn.

Combineer jou gekleurde pumps met kleding in neutrale kleuren. Op die manier komen jou nieuwe hakken het beste naar voren en komen ze het beste tot hun recht. Wanneer jij jou fel gekleurde pumps onder bijvoorbeeld een fel rood jurkje draagt loop je kans dat je pumps volledig naar de achtergrond verdwijnen en alle aandacht wordt getrokken op het jurkje. Dat is niet wat jij wilt en valt dus ook erg gemakkelijk te voorkomen. Gewoon even goed naar kijken dus.

weheartit.com

No more articles