gekleurd jasje

In de donkere dagen die er aan gaan komen moet je natuurlijk niet ook nog eens donkere kleding gaan dragen maar een gekleurd jasje. Dan wordt alles super saai, donker en deprimerend. Kleur, dat is wat we nodig hebben in de herfst. Een van de belangrijkste dingen waar mensen vrolijk van worden is kleur, dus waarom zou je het dan niet aantrekken. Je hebt vast wel ergens gelezen of gezien dat de kleuren groen, rood en geel erg populair zijn deze herfst. Maar waarom alleen deze kleuren, er zijn nog zo veel meer leuke kleuren die je aan kunt trekken. Een kledingstuk waarmee je je outfit makkelijk mee op kunt vrolijken is een colbertje of een jasje. Je kunt de rest van de outfit dan in rustige kleuren nemen, en je jasje in een felle opvallende kleur. Op deze manier val je op en zie je er vrolijk uit.

gekleurd jasje sissyboy.com

Er zijn veel van deze jasjes en colbertjes te koop in de winkels. Ook online wordt je overspoeld door vrolijke jasjes. Ook colbertjes met printjes of motiefjes zijn leuk. Wat weer helemaal hot is deze herfst is de Engelse tweed jasjes. Mooie colbertjes met ruitjes. Het ziet er een beetje ouderwets maar toch nieuw uit. Er zitten meestal ook nog erg mooie leren of su├Ęde elleboog stukken op. De jasjes zijn onder mannen en vrouwen populair. Deze leuke tweed jasjes kun je niet alleen in je vrije tijd dragen, maar je kunt het goed combineren met je werk outfit. Het staat net maar casual te gelijk. Er zijn erg dure versies, maar bij de H&M en Zara zijn ook erg leuke goedkopere versies te vinden.

gekleurd jasje ourbubble.com

Spijkerjasjes en leren jasjes zijn natuurlijk ook weer super handig deze herfst. De jasjes houden je warm, maar zijn niet te warm voor binnen. Meestal krijg je het binnen super warm als je herfst of winter kleding draagt omdat de kledingstukken erg dik zijn. Met een spijkerjasje of een leren jasje heb je hier geen last van! Het staat ook nog eens stoer en ze zijn makkelijk te combineren met andere kledingstukken. Met een mooie gekleurde saai vrolijk je de outfit weer op. Roze staat erg mooi bij bruin en blauw, net groen gekleurd jasje.

gekleurd jasje fashionjunk.nl

 

 

 

No more articles