Gekke hakken

We willen ons allemaal wel eens onderscheiden van de rest. Er een keertje uit blinken en uniek zijn. Maar hoe doe je dat nou? In de maatschappij van tegenwoordig dragen bijna alle meisjes vrijwel hetzelfde. Ze winkelen allemaal bij de H&M, de Zara en de Mango en lopen vervolgens in vrijwel dezelfde kleren en met vrijwel dezelfde schoenen rond. Daar is natuurlijk helemaal niets mis mee, maar het is wel jammer dat er niet veel mensen meer zijn met een echte eigen stijl. Tijd om daar verandering in te brengen!

Ga voor een gek paar hakken. Een paar waarvan jij zeker weet dat ze anders zijn dan de rest en waar je lekker mee kan opvallen. Zorg dat je er een hoop blikken mee trekt. Dit doe je door de rest van je outfit neutraal te houden. Dus draag je hakken bijvoorbeeld onder een effen zwart jurkje en draag er verder geen sieraden bij. Op deze manier gaat alle aandacht direct naar jou nieuwe schoenen. Precies wat je wilt!

Ga voor hakken met veel kleur. Waar de nadruk de afgelopen tijd in de mode wereld vooral op donkere kleuren lag mogen de lichte en vrolijke kleurtjes nu eindelijk weer gedragen worden! Hoe feller hoe beter, want hoe feller, hoe meer aandacht jij met je pumps trekt. Pas wel op met het combineren van pumps met veel kleur. Wanneer jij deze pumps combineert met kleding met verschillende kleurtjes en printjes, loop je een groot risico op vloekende kleuren. Probeer daar altijd aan te denken en het te voorkomen!

Om wat inspiratie op te doen voor een paar nieuwe gekke pumps kan je natuurlijk altijd de winkels af gaan struinen. Heb jij niet zoveel tijd? Dan zou ik jou willen aanraden eens online te kijken. Op de site weheartit.com bijvoorbeeld, staan een heleboel afbeeldingen van leuke gekke en originele pumps. Zeker de moeite van het kijken waard! En het bespaart je ook nog eens een hoop tijd.

weheartit.com

No more articles