Kies voor kleur in je dagelijks leven met Dove Invisible Dry

Het bekende beautymerk Dove komt met een nieuwe kleurrijke campagne. Deze campagne voor de nieuwe Dove Invisible Dry moedigt vrouwen aan om meer kleur te dragen in het dagelijks leven. You go girls!

De vernieuwde Dove Invisible Dry is getest op 100 kleuren. Het is bewezen dat de deodorant onzichtbaar is op alle honderd (!) kleuren. Yeah right, zul je misschien denken. Ik geloofde het zelf ook niet, totdat ik het uitprobeerde.

Ik draag graag zwarte kleding, maar ik ben altijd bang voor witte deodorant strepen. Dat willen we natuurlijk niet hebben. Afgelopen weekend probeerde ik de Dove Invisible Dry deodorant tijdens een avondje uit. Ik stond in een club te dansen. De club was afgeladen. Dat was flink zweten geblazen dus. Gelukkig bleef ik de hele avond fris met de nieuwe deodorant. Toen ik naar de ladies room ging om even een check te doen zag ik dat mijn jurkje nog steeds pikzwart was. Er waren geen witte strepen te zien. Thank god.

Dove vroeg vrouwen op straat om de deodorant te testen. Klik hier voor het resultaat!

Ik gebruik de deodorant nu elke dag en I’m definitely hooked. Nog een voordeel van deze deodorant: de Invisible Dry bevat 1/4 hydraterende crème van Dove. Hierdoor krijg je zachte gladde oksels, een must voor de zomer als we onze mouwloze jurkjes weer uit de kast trekken.

Ladies, I think we have a winner! De deodorant is fris, verzorgt de huid en laat geen witte strepen achter, op geen enkele kleur.

In welke kleuren laat jij je het liefst zien? Praat mee en wie weet ga jij ervandoor met €50 shoptegoed!

 

No more articles