Fuchsia pump

Fuchsia is een erg populaire kleur die steeds meer in de mode komt. De kleur is dan ook steeds meer in de winkels te vinden. Waar dat door komt is eigenlijk erg simpel uit te leggen. Kleurtjes zijn eindelijk weer terug! De winkels liggen weer vol met kleding en schoenen in vrolijke kleurtjes, terwijl de afgelopen maanden vooral de sombere neutrale kleuren de overhand hadden. Maar niet voor lang! Ga dus voor een vrolijk kleurtje, ga voor de kleur fuchsia!

Ga voor een paar hele hoge hakken. Hoe hoger de hak, hoe beter! Door het dragen van hoge hakken lijken jou benen namelijk langer en dunner. Dat biedt een echte uitkomst wanneer jij niet zo zeker bent over de lengte of dikte van je benen en vind dat ze wel iets langer of dunner mogen. Ga dan voor een paar hoge hakken! Pas de hakken wel altijd van te voren. Wanneer je voor echt hoge hakken gaat loop je namelijk kans dat je uiteindelijk niet goed op de hakken kan lopen en er bijvoorbeeld niet op kan dansen. Dat moet jij natuurlijk zien te voorkomen. Je wilt niet dat je schoenen je avond verpesten. Houd hier dus rekening mee.

Deze pumps zijn naast erg sexy ook nog eens super comfortabel. Ze hebben namelijk een heleboel bandjes waardoor je voet een heleboel steun heeft aan de schoen zelf. Erg handig en ook nog eens erg leuk!

Deze fuchsia gekleurde pumps zijn een echte must have voor elke vrouw die er graag fashionable en volgens de laatste mode trends bij wilt lopen. Ik zou je de hakken zeker aanraden. Combineer fuchsia nooit, maar dan ook nooit met kleuren als roze en paars. De kans dat deze kleuren dan vervolgens bij elkaar gaan vloeken is heel erg groot en dat moet jij natuurlijk zien te voorkomen. Mijd daarom die kleuren.

Sexy!

Een leuk jurkje erboven en jij bent helemaal klaar voor dat feestje!

Haal je pumps online!

weheartit.com

No more articles