Friday’s five: modellen die kunnen zingen

Iedere vrijdag zet Fashion Insider vijf gerelateerde items voor jou op een rij. Vandaag in Friday’s five: vijf modellen die hun stem letterlijk laten horen.

Om te beginnen is Gisele Bündchen het gezicht van de nieuwe H&M campagne, wat door jullie waarschijnlijk niet onopgemerkt is gebleven is dat ze hier ook bij zingt. De reclame geeft een wat retro sfeer weer, waar overigens Gisele’s stem uitstekend op aansluit. 

Het tweede model dat in de Friday’s five thuis hoort is Kate Moss. In 2007 trad ze op met haar voormalige vriend Pete Doherty tijdens het festival van Glastonbury. Maar dit was niet het einde van haar ‘zangcarrière’. Vorige week lieten we jullie al weten dat Kate voor haar 40e verjaardag een rocknummer gaat opnemen met haar man. Lees hier het hele artikel.

Tyra Banks heeft zelfs een eigen single, shake ya body, uitgebracht in 2005, iets wat ons totaal ontgaan is, maar wie weet kenden jullie het al wel. Ook was ze te horen in het refrein van K.O.B.E, een muzikaal uitstapje van basketballer Kobe Bryant.

Cara Delevinge is waarschijnlijk één van de meest besproken topmodellen van het moment. Geen verassing dus dat ook zij in dit rijtje thuis hoort. Het 21-jarige topmodel stapte laatst de studio in met vriend en singer/songwriter Will Heard.

De laatste, maar zeker niet minste die een poging tot zang deed, is Heidi Klum. Ze zong samen met Seal in 2007 het nummer ‘Wedding Day’ als afsluiter van zijn album ‘System’.

Benieuwd hoe de dames het zich afbrengen in de muziekwereld? Klik op de namen van de modellen voor de filmpjes.

No more articles