Friday’s five: Jennifer Lawrence in Dior

Iedere vrijdag zet Fashion Insider vijf gerelateerde items voor jou op een rij. Vandaag in Friday’s five: Jennifer Lawrence in Dior tijdens de ‘Catching Fire’ premiere.

De nieuwe Hunger Games film ‘Catching Fire’ is gister hier in de Nederland in premiere gegaan. De hoofdrolspeelster Jennifer Lawrence die in de film Katniss Everdeen speelt komt hiermee in de belangstelling te staan en is natuurlijk op elke grote premiere van de film te vinden. Opvallend was dat de actrice bij alle premières in creaties van Dior te zien was.

Jennifer was in oktober al te zien in het Dior Magazine, blijkbaar was dit het begin van een heuse liefde tussen de actrice en het label, ze is namelijk alleen nog maar te zien in Dior.

Op de rode lopers was Jennifer te zien in een net zwart jurkje met eronder een korte witte top met gele siersels, een transparante jurk met eronder een zwarte bodysuit, een uitdagende zwarte jurk waar we subtiel iets van haar borst zien, een elegante witte jurk met gekleurde glitters aan de zijkant en als laatste een donkerblauwe jurk die aan de onderkant transparant is.

Welke look is jouw favoriet? Bekijk de foto’s van Jennifer Lawrence op de rode loper hieronder.
No more articles