Foto’s: Victoria Beckham NYFW Show

Victoria Beckham mocht natuurlijk niet ontbreken aan de New York Fashion Week. Victoria mag zich nu benoemen tot het groepje van succesvolle designers, want ze heeft haar vijfde jaar als modeontwerpster achter de rug zitten. De ex-Spice Girl presenteerde tijdens de NYFW haar Herfst/Winter collectie voor dit jaar.

Aan de foto’s te zien bevat de collectie weer veel zwart en wit, wat natuurlijk erg bij Miss Beckham zelf past. Wat nieuw is aan de collectie vergeleken met de vorige, is dat Victoria over gestapt is op minder strakke silhouetten. Ze heeft hierbij een lijn uitgebracht die altijd flatteert volgens haar. Ze noemt het haar ‘paparazzi-bestendige collectie’.

Haar nieuwe lijn is een mix van lange, oversized jassen met smokingachtige gilets die je uit elke hoek flatteren. De broeken zijn zodanig gesneden dat ze een verlengend effect hebben en de gilets hebben een laag uitgesneden achterkant, zodat je er even goed uitziet bij het weggaan als bij het aankomen volgens Miss Beckham. De show was een groot succes en wij denken dat dat ook een beetje komt door de personen die op de eerste rij zaten, namelijk de Beckham familie zelf. Zie hieronder de foto’s van de catwalk en van de familie Beckham.

No more articles